Eid och firande!


Strax efter att Mehdis familj åkt hem i början av maj så var det dags att fira Eid. Det inföll samma dag som jag började mitt nya jobb, efter 8 månader av föräldraledighet. Som tur var började jag lite senare just den dagen så vi hann med att fira med lite lyxfrukost. Jag överraskade Mehdi med en liten Eid-box med dekorativa chokladbakverk. Det blev minsann uppskattat! Enligt tradition får barnen presenter eller pengar, så vi hade köpt en Paw Patrol spark/gåbil. Oj vad Isaac tyckte det var kul att öppna sitt jättepaket!






För att fira Isaac och lite allt möjligt fick Isaac en typisk Marockans festoutfit av sin farmor och farfar som vi naturligtvis tog en massa bilder med. Jag och Mehdi lånade lite kläder så vi kunde matcha honom och så här blev resultatet! Även om han är lite mer åt det blonda hållet så är ungen trots allt 50% marockan.








Nu, efter alla festligheter, har jag snart jobbat i en månad och jag trivs såååå bra. Kollegorna är super och patienterna är roliga och utmanande. Jag får styra i mitt schema nästan hur jag vill och jag håller varje vecka i 4 träningstillfällen för mammor. Iklinik, som varit enbart fysioterapiklinik, har nu öppnat en vårdcentral i Lund – Viklinik – med fokus på friskvård och förebyggande vård. Den har varit igång sedan april men fysioterapeuterna väntar på att gymmet och alla behandlingsrum ska vara klara så vi också kan flytta dit. Med större och bättre lokaler kommer jag förhoppningsvis ha möjlighet att hålla i ännu mer grupper. Så även om jag saknar mina heldagar med Isaac så är jag ändå väldigt nöjd med mitt jobb.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...