Bryssel!


Efter vårt äventyr i Köpenhamn hade vi en vecka i Bryssel framför oss och oj vad Mehdis föräldrar var glada över att ha sitt barnbarn på plats! Inga andra syskon var hemma så det var ovanligt tomt, men vi hade en jättetrevlig vecka ändå. Självklart såg vi till att träffa Francesko och Fjori flertalet gånger då vi bland annat blev ditbjudna på brunch. Vi spenderad även en eftermiddag med Hanna som tog sig in till Bryssel för att ses. Utöver det så tog vi det lugnt och passade på att njuta av lite daglig bebisavlastning. Mehdis mamma hade lånat ihop/fått diverse bebisgrejer från grannar och släktingar, så vi hade en spjälsäng intill vår säng på rummet. Hon hade även ordnat med skötbord på både andra och fjärde våningen, samt en badbalja och ett babygym. Det gick minsann ingen nöd på lillkillen!





Eftersom det var Black Friday hela veckan (…) så såg jag till att få en del julklappar inhandlade. Vi köpte även en ny barnvagn till Isaac då vi inte har en sittdel till vår och chassit är en utgången modell som man inte längre kan köpa tillbehör till. Jag har spenderat veckor åt att göra min research både online och i butik för att hitta den perfekta vagnen. Den skulle vara lättkörd, kunna hantera grusväg och stigar, vara så liten som möjligt för att få plats i bilen och så skulle den såklart vara snygg. Till sist bestämde jag mig för en Britax Smile III. Som tur var fanns denna till rabatterade priser under Black Friday, men tyvärr inte i den färgen jag ville ha. Men efter ännu mera research hittade jag rätt modell och rätt färg, till ett bra pris i en affär i Nederländerna som levererar till Belgien. Så nu har vi en barnvagn där som vi får hämta hem när vi bilar ner i januari.



Vagnen hann komma innan vi åkte och så vi fäste babyskyddet i den och strosade runt hela centrum. Alltså den rullar sååå smidigt och jag är så himla nöjd!!! Bryssels julmarknad öppnade nämligen under tiden vi var där, så självklart passade vi på att njuta av de fina ljusspelen på Grand Place och den härliga stämningen runt om i stan.





Mehdi fick i somras en ny kusin, då hans farbror och faster i Bryssel fick sitt tredje barn. Lilla Adam är ca 2 månader äldre än Isaac och det var så kul att se dem bredvid varandra! Min lilla köttbulle till bebis såg jättestor ut tyckte jag – men hade stabilitet och stadga som en ål i jämförelse haha. Jag tycker dock att det är jättekul att han kommer ha en jämnårig att leka med där i framtiden.






Fisk- och skaldjurspastilla, något av det godaste jag vet!


Adam med familj, plus några till, kom över på en hejdundrandes festmåltid för att fira Isaacs ankomst och det var jättetrevligt. Vi har överlag ätit väldigt gott tycker jag! Eftersom vi inte kom hem till Sverige igen förrän första advent så hade jag pyntat och storstädat innan vi åkte, så att det skulle vara juligt och fint när vi väl var hemma igen. Det enda som saknades var granen, som kom upp dagen efter istället.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...