Födelsedagar

April månad innebär ju födelsedagar för både Emma och mamma och det firades minsann ordentligt. Emma bjöd hem oss på smörgåstårta och en helt fantastisk oreocheesecake. Det går ju fortfarande inte att ha några större tillställningar, men familjen kunde samlas i alla fall. Det har blivit lite av en trend att jag ger henne myskläder – allt från pyjamas och fluffiga strumpor i julklapp till denna födelsedags matchande mjukisset. Glad verkade hon bli i alla fall!






Två veckor senare var det dags att fira mamma. Vi ”kidnappade” henne och åkte iväg till Söderåsen med hundar och allt. Dagen till ära hade vi förberett picknick med baguetter och diverse fyllningar. Därefter tog vi oss upp till Kopparhatten och tittade på utsikten. Där är så otroligt fint! Det är dessutom ett riktigt bra sätt att trötta ut en fem-månaders valp. Trötta och motionerade åkte vi hem till Emma och Hannes och åt pizza och tårta. Vi hade köpt ett plommon-spaljéträd och en vindruvplanta, så nu hoppas vi på en dundersommar så dessa kan ta sig ordentligt.

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...