Baby Z på väg!








Det kan inte undgått många nu att vår lilla familj ska bli utökad i år. Som att inte en valp var nog väntas nu en baby Zeraidi i september! Vi är så glada och förväntansfulla båda två och ser fram emot allt vad detta nästa äventyr kommer innebära. För några veckor sedan höll vi i en lite gender-revealtillställning för de närmsta där vi lät en konfettikanon avslöja för alla närvarande att det blir en liten pojke. Så nu planeras det för full här hemma gällande allt från namn till babykläder och barnrumsdekorationer. De två senare går betydligt bättre än den första… Jag har även insett att majoriteten av de saker man köper/vill köpa är mer för ens egna skull än för bebisens. Jag tror ju helt ärligt inte en nyfödd bryr sig speciellt mycket om färgtema, söta mönster på kläderna och specifika tavlor på väggarna, men får man mig till mamma så är det teman som gäller hela vägen!

Hittills har vi haft de olika ultraljuden och gender-reveal som milstolpar att se fram emot, men nu när det är avklarat är det egentligen bara själva födseln kvar att se fram emot och det känns så himla långt borta… Men förhoppningsvis får vi en riktigt fin sommar att njuta av innan dess :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...