Farsdag!


Även om det nu var över 2 veckor sedan så tycker jag det är värt att nämna att vi firat Mehdis allra första farsdag! Mehdi tyckte inte vi skulle fira det förrän Isaac är gammal nog att faktiskt kunna säga ”grattis på farsdag” själv, men då jag vill bli firad när det är oss mammors tur så tänkte jag att jag lägger ribban för förväntningarna.

Vi har i vårt lilla område här på Östra Torn, två killar som varje söndag levererar bröd från Norra Fäladens Stenugnsbageri till de som beställt (verkligen en lyxig känsla, att vakna på morgonen och ha nybakta frallor hängandes på dörren), så dagen till ära hade jag beställt en limpa till frukost. Därefter fick Isaac sig ett bad och vi åkte hem till mamma och pappa. Resten av den närmsta släkten på mammas sida kom också, så vi passade på att fira mormors kommande födelsedag på samma gång.





Det blev en supermysig eftermiddag med god mat och tiramisu á la Erika. Mormor och alla papporna fick presenter – min pappa fick en ”morfar”-mugg och te, och Isaacs pappa fick ett litet fotoalbum med bilder från Isaacs första 2 månader. Även lilla Isaac fick en present – mysigaste tänkbara lammfällen att ha i barnvagnen. Nu kommer han hålla sig varm i vinter!

Dagen till ära var bebis även klädd i finaste festkläderna från Eva och Affe!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...