Movie star!




Det påstås ju att barn egentligen inte är till för att man ska kunna leva ut sina ouppfyllda drömmar, men efter allt jag gjort för Isaac medan jag var gravid så tycker jag åtminstone att han kan bli känd. Så därför erbjöd jag hans tjänster när jag kom i kontakt med en filmregissör som var i desperat behov av en bebis. De håller på att producera en svensk-dansk långfilm om postpartum-depression och nu är lilla Isaac en av tre bebisar som spelar lillebror i filmen. Han har medverkat i två olika scener och han var en absolut NATURBEGÅVNING. Han låg där och sov i flera timmar som världens stjärna, precis som han skulle. Inte ens Dicaprio hade kunnat göra det bättre. Så nu får vi se hur det blir om något år när den är färdig.


Isaac har utvecklats galet mycket. Han växer så det knakar, sover mindre och mindre, och börjar se ut som en liten person och inte bara vilken bebis som helst. Han är en kopia av Mehdi (återigen, så mycket för allt jag gjort för honom i nio månader…) och ett riktigt litet charmtroll.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...