Mehdis födelsedag





Förra torsdagen var det Mehdis födelsedag och det firade vi så klart så storslaget man kan i dessa tider. Jag väckte honom på morgonen med Ben&Jerry-glass och presenter. Tyvärr var han tvungen att jobba så det blev ett tidigt uppvaktande. Han lyckades dock ta en lite extra lång lunch och mamma och pappa passade på att komma hit och fira med lite brunch. Vi hade det supermysigt och Mehdi verkade helnöjd. Dagen till ära hade jag bakar tiramisu med hjälp av Emma kvällen innan.





Emma och Johanna hade nämligen varit på besök på onsdagen då vi umgicks och åt kebab, förutom att baka överraskningar till Mehdi. 



På födelsedagskvällen hade vi bestämt att vi skulle ut och äta sushi (så klart), men vad Mehdi inte visste var att alla hans närmsta kompisar redan satt samlade inne på restaurangen när vi kom dit. Oj vad han blev överraskad!! Är det någon det är svårt att överraska, så är det Mehdi. Han lyckas alltid lista ut mina planer och presenter på nåt sätt, utan att ens försöka. Men denna gång hade jag lyckats! Jag hade till och med döpt om alla hans kompisar i telefonen så Mehdi inte skulle råka se att jag skickade meddelande till dem. Det var ett sånt pusslande för att vi inte skulle komma för tidigt och förstöra överraskningen men det gick minsann. Emma hade i förväg ställt ballonger på bordet och det såg riktigt födelsedagsaktigt ut. 




Vi hade en jättetrevlig middag och mätta och glada fortsatte firandet på hemmaplan med halva gänget. Jag hade även bakat en äpplepaj som det skulle bjudas på. Det är så himla kul att planera födelsedagar, framförallt när de blir så lyckade som den här!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...