Alla hjärtans spa


I måndags var det ju alla hjärtans dag och det firade vi ju självklart. Vår egentid tillsammans är ju tämligen begränsad nu till vardags så vi passade på att ordna barnvakt, och istället för vår traditionella sushi, så åkte vi istället på en halvdags spaupplevelse i söndags. På morgonen släppte vi av hund och bebis hos mina föräldrar och åkte sedan vidare till Höörs Gästis. Vistelsen där började med deras brunch, och för oss som älskar all mat som kommer från havet så var den helt fantastisk. De hade olika sorters lax, sill och kräftor, med diverse tillbehör, plus ägg, bröd, potatisgratäng och en massa annat smått och gott. Efterrättsbordet bestod av chokladfontän, brownies och våfflor.







Mätta och nöjda var det sen bara att förflytta sig till deras spaavdelning. Badrock, tofflor och handdukar fick man låna, och sedan var det bara att njuta. De hade jacuzzi både inomhus och utomhus, sedan fanns en stor normaltempererad saltvattenbassäng, olika bastus, fotbad och en fräck dusch med varierande tryck och temperatur. Det var så himla härligt och avslappnande. Vi hade precis lagom med tid där och med fyllda batterier var det bara att åka och hämta upp Isaac och Lisle igen. Och som om inte det var nog så hade Mehdi köpt en Rituals bodyscrub till mig som jag fick på självaste alla hjärtans-dag. Han fick kalsonger och en klubba… En helt perfekt dag helt enkelt!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...