Hets-torsdag

Lektioner hela dagen förutom en timme lunch. Av den timmen spenderade jag större delen med en matteläxa, vilket gav mig ungefär 15 minuters lunch. Sedan fick jag träna med killarna för att hinna till min lab. Labben var rätt kul idag, vi fick isolera DNA. Vår grupp jobbade med banan-DNA.
Efter labben gick jag direkt till kvällens basketmatch. Shiii vad spännande! Tyvärr förlorade vi... Detta är en sportig vecka här på Wingate och imorgon är det vår tur! Första hemmatävlingen!

Ovikingar

Describes this week pretty well!
Fast idag var åtminståne vi som bor på skolan tvungna att gå till lektionerna.

Inställda lektioner

Ett par cemntimeter snö och skolan var inställd. Vad är det här?? Jag menar, jag klagar inte, men det är rätt töntigt. Visserligen var det isigt också, och amerikaner är bedrövliga bilförare, men ändå. Jag har cyklat till skolan i minus 20, flera decimeter snö och is överallt. Ingen ställer in skolan för det! Men vi fick en dag ledigt och det är ju alltid kul. Hann med sovmorgon, två träningar och en lång promenad med Cait. Skön dag.

Do you wanna build a snooow maaan?

Hela dagen har varit all about snow. Matställen stängde tidigare, lektioner stäldes in, gångarna saltades, och allt detta för att det skulle komme att par inches snö. Amerikaner... Vi fick dock vänta ända till klockan 6 innan vi fick nån snö, innan det var det bara kallt och ruggigt. Men åh vad glad jag blev när jag såg snön! Har saknat den! Spenderade nyss nästan en timme ute i snön. Vi hade krig och byggde en snögubbe. Lycka! Bara att vara ute och leka gör att jag känner mig friskare! Nu ska jag gp och lägga mig och försöka tina!

Disaster

Mitt hår var döende. Jag var i desperat behov av en klippning. Lite för desperat tog jag första jag kunde hitta. Mycket, MYCKET dålig idé... Klippningen tog cirka fem mituter, inget vattensprayande och ingen uppsättning av lager. Bedrövligt är det rätta ordet. Kort och ojämnt. Mitt liv är över.
Bortsätt från denna lilla förändring hostar jag på som vanligt. Ska tillbaka till sjuksköterskorna imorgon. Jag ser mer ut som ett lik än nånting annat för tillfället. Dessutom går simningen dåligt. Men det var iaf varmt idag!

Donkey Farm

Det blev en chill kväll med Vika och golfarna igår hos brasilianarna. Sedan sov jag ända till nio i morse! Efter frukosten och en stunds pluggande följde jag med en kompis till hans farm. Av någon anledning ville han visa mig den. Det var faktiskt över förväntan! Träffade hundar, getter, kaniner och helt underbara åsnor haha. Dessutom fick jag köra (flyga...) gator över  de extremt guppiga fälten. Hade jättekul!

Done with USC

Det gick inge bättre idag. Mina tider var till och med långsammare än i Greensboro i höstas. Trots att jag vet vad det beror på är det ett rent mentalt helvete att ta sig genom lopp som går så här. Men nu är det över och nu ska jag bli frisk, och sedan ska jag simma som aldrig förr på conference om två och en halv vecka.

Erika-dagen!

Dag ett avklarad. Började passet med 50 fritt i 200-laget. Det var jättekul men inte riktigt min grej haha. Det följdes av en 500 som var tämligen orkeslös. Simhallen är fruktansvärt kall så jag stod i princip och skakade innan min 500. Efter loppet stod jag och hostade i all evighet innan jag lyckades ta mig till avsimsbassängen.
Efteråt blev det middag på Jason's Deli. Pasta och köttbullar för min del! Nu chillar vi på hotellet och kollar på Harry Potter. Jag delar rum med Amanda och Ana.
Förövrigt är det min namnsdag idag, och som alltid kan jag lita på att Farfar och Ethel kommer ihåg det! Jag tackar så mycket för kortet!

Dags för tävling igen!

Fy vilken dag jag hade igår. Började skolan klockan åtta, sedan hade jag lektioner ända till tre, då hade jag två timmars träning som jag fick köra med killarna eftersom jag hade ytterligare en lektion efteråt (min första lab). Den lektionen slutade strax efter åtta... Dessutom mådde jag mycket sämre igår, hostan var värre och kroppen helt slut. Däckade vid nio och sov nästan tolv timmar...
Känner mig lite bättre idag, och tur det för nu drar vi strax mot South Carolina för en tvådagars-tävling!

Lång dag idag!

Produktiv dag idag. Började skolan klockan åtta med matte. Fick min miniräknare, som jag beställt, häromdagen så nu har jag i alla fall en ärlig chans att vara med i svängarna. Därefter hade jag biologi. Det läraren nu har gått igenom under tre lektioner är ungefär samma mängd vi gick igenom under en halv termin på gymnasiet. Känner fortfarande igen allt!
Efter det ägnade jag min lunch åt att lämna in min dator på vårt computer center och sedan gick jag till vårt health center. Bailey skickade dit mig för han har tröttnat på att höra mig hosta varenda träning... Tydligen vill sköterskan behandla för bihåleinflammation. Jag har haft förkylningar way worse än det här, och de har gått över av sig själv... Behöver diskutera detta med mamma.
Dagen fortsatte med mer lektioner och sedan träning. Simpasset var underbart! Bara en massa frisim och en massa arm. Jag och Laura var de enda som körde distanspass så vi fick en egen bana. Dessutom var vi klara långt före spritersarna. Woop woop!
Efter ytterligare en evighetsmåltid i cafeterian, denna gång med seniorerna, gick jag till biblioteket. Eftersom jag är utan dator får jag göra mina läxor där... Blä.

Just because I love this picture, and because I actually know now:

Ledig

Ingen skola idag eftersom det var Marthin Luther King-dagen. Men träning hade vi som vanligt! Eller nej, inte riktigt som vanligt... Vi har påbörjat vår toppning nu så morgonträningarna är som ett skämt. Eftermiddagsträningen idag var kortare men fortfarande hård. Vi simmade en massa 50or max med fenor, sedan körde vi en benserie och refter 50or max utan fenor. Sorgligt nog simmade jag snabbare utan fenor än vad jag gjorde på delar av de med fenor. Hopplöst!
Ikväll har jag gjort läxor för första gången på evigeheter. Kändes rätt märkligt haha.

Longhorn Steakhouse

Det var där middagen igår åts. Helt underbart! Salladen man fick till förrätt var ju som en hel måltid, och därefter kom steaken. Det var jag , Vika, Griffin, Lucas, Leif och Sonja som åkte dit. När vi ätit klart bad vi servitriserna sjunga för Vika så de kom in med en dessert.
När vi kom tillbaka till skolan gick jag till våra sophomores. Makis hade gjort negerbollar. Tjockiskväll, men så värt!

Klantarsle

Underbar dag vädermässigt. Bedrövlig dag tekniskt. Istället för att tillbringa dagen ute i solen och värmen satt jag och försökte laga min dator. Olyckligt nog flög den i golvet igår och nu mår den inge vidare så jag och en kompis försökte fixa den. Hjälpte inte. Ska vänta till på tisdag och leta upp IT-folket på skolan och fråga om hjälp.
När jag gett upp lagandet hann jag med en promenad i solen i alla fall, tillsammans med Cait. Myyys! Nu förbereder jag mig inför Vikas födelsedagsmiddag.

Dual meet

Terminens första tävling idag och vi fick storstryk. Mötte Wilmington, en D1-skola. Alla simmade bedrövligt... Det är i och för sig inte så konstigt med tanke på hur hårt vi tränat. Dessutom är halva laget sjuka. Jag simmade 1000 och 500.
Vi var hemma igen redan vid åtta så jag följde med Charlotte och hängde med soccergänget. Vi hade superkul! Vi hittade en fotboll som vi lekte med och trashade halva lägenheten... Ge aldrig en boll till simmare.

#selfie

Sen julklapp

Var så nöjd på biologin idag när jag insåg att jag känner igen det mesta hon går igenom. Jag har alltså inte förträngt allt naturvetenskapligt! Det har allmänt varit en bra dag idag, även träningen gick galant.
Fick dessutom ett packet på posten idag, från Vic. Jag tror jag har nämnt honom förut, en kille jag mötte på planet till Kalifornien för två år sedan. Han var och hälsade på förra året när vi var på läger i Florida. I alla fall, han fick för sig att han skulle skicka en julklapp till mig och den kom idag! En keps och en skjorta (medveten om att kepsen inte matchar resten av min outfit). Väldigt gulligt, men känns lite awkward...
Nu ikväll, efter en massa tidsfördriv i cafeterian med allt möjligt folk, skjutsade Erin mig till Food Lion så jag kunde köpa födelsedagstårta till min roomie. Imorgon är det hennes dag!

Julmust

Jag tror jag har berättat om vår svenske kock. Han är amerikan men bodde i Sverige under 10 år. För två månader sedan bad han mig ta med julmust tillbaka från Sverige, och självklart gjorde jag det. Det var länge sedan jag såg någon bli så glad! Han trodde verkligen inte att jag skulle komma ihåg det, så han blev riktigt överraskad. Åh vad jag gillar när folk blir så lyckliga över så simpla grejer! (Även om det gjorde så jag behövde två väskor på vägen tillbaka till Usa...)

Andra skoldagen

Andra dagen av lektioner. Först sociologi och sedan PE (idrott). Var inte speciellt imponerad av någon av dem så ska försöka byta. Träningen idag var kaos. Vi var sex pers per bana och kaptenerna hade av någon anledning skrivit passet (tror det berodde på att Kirk var arg på en av seniorkillarna för att killen betedde sig som att han visste bättre än Kirk). Det var en massa IM och ingen hade riktig koll. Kaos.
Efter träningen gick vi och kollade basket, såg inte slutet men det såg ljust ut för laget när vi drog.

Welcome Week

Ny termin innebär ny Welcome Week, vilket i sin tur innebär roliga aktiviteter och gratis mat. Caf levererade inte igår kväll så det var tur att skolan erbjöd en food truck! Åt någon arabisk kyckling i pitabröd haha. Smakade som falafel, fast med kyckling. Det fanns även fotoautomat och minigolf.
I morse började vi med tidiga morgonträningar igen. Det blev en timme simning och en timme gym. Nu sitter jag och väntar på att lektionerna ska börja, samtidigt som jag försöker fixa min dator. I mina desperata försöka att streama hockey-vm laddade jag ner en massa skit så nu har jag en miljon pop-up-fönster och grejer som jag bara vill bli av med #önskarjagvarlitemerteknisk.

Back to school

Nu mår jag bättre! Träningen idag gick faktiskt rätt bra. Fortfarande stel i ryggen men inte lika trött. Förkyld är jag i och för sig så det sjunger om det, men det har jag tränat med förr.
Idag började lektionerna igen så training stay är officiellt över. Först hade jag matte, kände ingen där men professorn verkade bra. Därefter hade jag biologi med Jess och Evan. Den läraren verkar riktigt härlig och humoristisk. Ska bli intressant att se hur mycket jag kommer ihåg från tidigare biologikurser!
Nästa klass var GPS, bibelstudier (required). Där har jag både Lucas, Leif och Roman, samt en kompis från tennislaget och en från basketlaget. Läraren där är TOPPEN. Ser verkligen fram emot hans lektioner, framförallt eftersom han uppmanar till diskussion och oliktänkande. Oliktänkande lär jag ha mycket av i detta hav av troende kristna...
Sista lektionen var spanska. Jag är lite rädd att det kommer bli för basic så det blir långtråkigt. Men ska bli kul att försöka bättra på spanskan!
Nu ska jag sova bort min förkylning!

Shitty days

Jag har tagit mig genom de två värsta dagarna sedan jag kom hit nu. Det började redan i lördags kväll med en massa diskussioner som ledde till att jag insåg att jag verkligen inte tycker om ett par tjejer i laget, eftersom de, av ingen vettig anledning, uppenbarligen inte tycker om oss. Gillar inte tjejer, alldeles för många är för dramatiska och komplicerade. Var fortfarande arg över detta när jag vaknade i söndags.
Körde två långbanepass som gick åt helvete eftersom jag har apont i ryggen, och knappt kan varken kicka eller vända. Kirk to upp mig under avsimmet och undrade (med alldeles för seriös och misstänksam röst) varför min energinivå var så låg trots att vi nyss haft en vilodag... Eftermiddagspasset avslutades med en serie på 600 fjäril. Max. Utan att kunna kicka blev det i princip att jag fick släpa mina ben hela vägen.
Förutom det är jag irriterad på folk som lägger sig i saker hela tiden. Som grädde på moset, pricken över i:et, avslutade jag dagen med att accidently äta mat innehållande jordnötter. Så min bedrövliga dag följdes av en helvetesnatt. Men nu vet jag i alla fall att jag inte dör av min allergi även om jag inte åker till sjukhus.
Idag blev det inte mycket bättre. Fortfarande ont i ryggen, helt slut efter en sömnlös natt vaknade jag upp med en förkylning. Träningen gick käpprakt åt skogen, jag klarade inte ens starttider som jag normalt sätt kan cruisa genom. Annars har det varit en massa strul med böcker och grejer hit och dit eftersom skolan börjar imorgon. Peace out.

Träningsfri dag

Bra start på dagen med bästa gänget på Waffle House. Vi var inte tillåtna att väcka Vika innan 11, men precis på minuten stod jag och Cait och försökte få liv i henne haha. Därefter hämtade vi Lucas och Leif och drog iväg för en dunder brunch.
När vi kom tillbaka kollade vi på film. Lite senare gick jag ut och gick med killarna och sedan drog vi över till Camden och träffade Leifs roomie (22-årig militär från Israel som ska joina tennislaget...). Träffade även Patrik och en kompis i lacrosselaget. Så även denna dag blev lyckad!

Pizza night!

Den här kvällen var den bästa på länge. Lucas kom med förslaget att ha pizzakväll och till skillnad från alla andra pizzakvällar så hade vi hemmagjorda pizzor! Jag och tre till åkte och handlade ingredienserna efter träningen och därefter samlades alla freshmen (12) och gjorde pizza. Supergott och vi hade jättekul! Oyster (han heter Öystein men ingen kan säga det så han kallas Oyster) var antaglingen den mest engagerade, en riktig pizzabagare haha!
Färdigätna spelade vi lite kort och sedan gick vi över till sophomorekillarna och kollade på film. Sedan började de spela tv-spel medan jag började utmana folk på bordsfotboll (heter det så?). Jag var KUNG! Vann typ 6 gånger i rad och Damjans kommentar var att detta "är ett killspel, och Erika vinner. How??" Haha.
Vid midnatt gick vi över till juniortjejerna för Viktoria fyllde år. Vi sjöng och fick lite tårta. Nu ska jag sova och tagga inför en välbehövd träningsfri dag.

Dags att bli biff...

Idag började vi med simning. Passet var rätt chill och vi avslutade med 50or sprint. Sedan åkte vi hem och en liten stund senare var det gym. Jeez vad det var tufft! Idag var det rygg och ben som gällde. Vi jobbade en massa med medicinbollar och drämde dem i marken och gjorde squats med dem. Sedan gjorde vi dead lifts och pull ups och en massa annat. Det jobbigaste var en minicirkel bestående av att knuffa en sled (ställning med vikter som fotbollsspelarna använder för sin träning) sedan göra benlyft hängandes i ringar och därefter armhävningar i akrobatringar. Inte nådigt!

Freshmen bonding time

Det har varit en superhärlig kväll. Efter ett extremt köttigt tre timmar långt pass (som faktiskt kändes rätt bra) åkte 9 av 12 freshmen till Olive Garden för middag. Som vanligt var det jättegott och vi hade det trevligt. Vi tog med oss den nya killen så nu har jag lärt känna honom.
Efter middagen åkte halva gänget till Walmart för lite shopping. Av någon anledning har vi alltid så kul där och idag var inget undantag!
Träningen idag började med landträning och det följdes av simning. Den jobbigaste serien var 4×100 +4×125 på 1:30, 3×100 +3×125 på 1:25, 2×100+2×125 på 1:20 och 100 +125 på 1:15. Kött! Imorgon blir det ett långbanepass och ett gympass!

New guy!

Gym -> äta -> simma. Sedan var klockan tre och vi var klara. Middagen blev på Applebee's och jag åt världens godaste burgare. Orkade dock inte mina pommes... Resten av kvällen har jag kollat på youtubeklipp med Jeff Dunham. Åh vad han är rolig!
Igår kväll hängde jag och Vika med Lucas. Jag har saknat den killen! Han hade med sig baddräkter från Colombia som han säljer så jag köpte en jättecool! Har ingen bild dock. Annars har vi fått en ny kille i laget. Leif från Tyskland. Har inte hunnit prata så mycket med honom men han verkar trevlig.
Den första bilden är på vår frusna fontän...

Training stay part 2

Nu är vi ungefär halvvägs genom andra training stay-perioden och det känns kan jag lova. Idag fanns det inte mycket energi i kroppen men det är bara att bita ihop och försöka att förtränga hur ont musklerna gör. Igår körde vi två timmar gym och ett köttigt långbanepass. Idag simmade vi 8000 i vår egen bassäng och det följdes av en timme landträning.
Helt ärligt längtar jag till skolan börjar och allt folk kommer tillbaka. Vi gör verkligen inget alls mellan passen mer än chillar. Jag har tagit mig genom hur många filmer som helst den senaste veckan, så lite har jag att göra haha. Den bästa av filmerna såg jag och Vika igår: Safe Haven. Tyckte den var riktigt bra. Just nu jobbar jag på Les Misérables.
Eftersom caf inte öppnar förrän på måndag får vi fortfarande fixa mat själva. Lunchen brukar bestå av köttbulls- eller kalkonsandwich/wrap och det är kungligt gott! De närmsta kvällarna kommer middagen serveras på Gino's, en restaurang i närheten. Maten där är supergod den med. Annars blir det en hel del frukt och keso. Om man kan äta för mycket frukt ligger jag nog väldigt nära den gränsen skulle jag tro...

Silver

Nehe då blev det inget guld för de svenska juniorerna. De spelade bra men finnarna spelade tyvärr bättre... Men det var en intensiv match och jag var ju inte lite nervös haha.
Jag kollade på en kanadensisk kanal och det var väldigt underhållande att höra kommentatorerna. De var bland annat mycket imponerade över våra vattentorn i Malmö!

Långbana

Dag tre och dags för långbana. Fråga mig inte varför... Eftersom vi inte kommer tävla i femtia så har jag ingen aning om varför vi ska åka till Charlotte och träna där. Men det är väl kul med lite omväxling och jag gillar långbana. Bortsätt från en benserie så var passet i morse riktigt bra.
Eftermiddagspasset gick helt okej det med. Det bästa var avslutningen! Vi blev indelade i två lag och så skulle vi simma 50 snabbt, göra 10 armhävningar och sedan hoppa i på banan brevid och bygga en kedja av oss. Tillsist hade vi två kedjor som bestod av 23 simmare var och dessa skulle racea tillbaka. Jag är imponerad över att vi faktiskt rörde oss framåt haha! Kul var det!
När vi kom hem blev det fisk och potatismos och nu ligger jag däckad i sängen!

Fruktkalas

Det känns att man är tillbaka. Återigen gör varenda muskel ont. Det är massor med träning och här finns inget annat att göra så det finns inget som kan ta tankarna från allt tränande. Det enda vi gör är att sova och chilla. Lite segt. Innan eftermiddagspasset idag hann jag dock se 15 minuter av killarnas basketmatch!
Efter träningen åkte vi till Food Lion och jag köpte lite frukt. Därefter fixade vi middag i Charlottes lägenhet. Pasta med köttbullar, mums!

Ännu ett år har nu passerat

Det var inte länge sedan jag firade in 2013 med pannkakstårta, fyrverkerier, renen Hugo och härligt Nyköpingsfolk, men ändå är det redan dags att välkomna 2014. Det gångna året har hela mitt liv tagit en ny riktning. Det har utan tvekan varit mitt roligaste år hittills trots att, eller kanske för att, det varit väldigt omvälvande och innehållit mycket förändringar.
Jag började året med tre månader med en gipsad hand. Simningen tog otroligt mycket stryk och både min motivation och viljestyrka sattes på prov. Att ta sig tillbaka efter något sådant är verkligen inte lätt visade det sig; jag jobbar fortfarande på det. Trots skadan följde jag med på träningsläger till USA, vilket definitivt kastade ljus över min framtid. En följd av detta blev att jag i april skrev på för Wingate University, i North Carolina.
Skolmässigt var våren en dröm. Inte mycket plugg men däremot en massa förberedande och firande inför studenten. Jag åkte på en oförglömlig resa till Polen och utöver det blev det kryssning, beppe, volleybollturnering och slutligen studenten. Den dagen var utan tvekan den bästa i mitt liv och jag skulle nästan kunna gå om hela gymnasiet för att få uppleva den igen. Det går inte att med ord beskriva glädjen, lyckan och samhörigheten med vännerna under de sista månaderna av gymnasiet. Men så var det plötsligt över.
Sommaren var tuff på så sätt att jag var utan de flesta av mina vänner och att jag inte hade en aning om hur framtiden skulle te sig. Men det var ändå en skön sommar, och jag tog mig genom mitt första riktiga sommarjobb. Jag tränade mycket för mig själv och nytt för i år var satsningen på öppet vatten som faktiskt blev riktigt lyckad.
Sedan kom augusti. Tänk et att ni spelar fia med knuff och helt plötsligt vänds spelplanen och på andra sidan dyker monopol upp. Ungefär så annorlunda blev mitt liv. Nytt språk, nya människor, ny tränare, ny kultur. Allt var nytt. Det tog mycket längre tid att anpassa sig än vad jag räknat med, men jag kunde inte valt bättre. Så de senaste månaderna har jag levt livet som amerikansk collegesimmare. Jag har tränat hårdare än någonsin och jag har gått från att tävla i meter till att simma i yards. Jag har lärt mig massor och fått otroligt många nya vänner. Återigen kan jag bara tacka simningen för att den gett och fortfarande ger mig så mycket glädje och så många upplevelser. So here I am, Americanized and living my dream. Thanks for a great 2013 and let us hope that this year will give as much joy as last year did. Tack för att ni troget följer min blogg!






Bra jobbat Sverige

Träningen slutade klockan 10 och JVM-semin i ishockey mellan Sverige och Ryssland började klockan 9, så det var till att skynda hem! Spenderade en halvtimme i ren frustration eftersom min dator inte vill streama matchen. Lyckades dock få det att fungera till sista perioden. Intensivt och spännande! Nu är vi i final i alla fall och jag kan i lugn och ro äta min lunch.

Igång igen!

Nu är alla simmarna tillbaka och träningen är igång. Första dagen av training stay part 2 och jag har redan gjort närmre 100 armhävningar. Det var riktigt skönt att träffa alla igen! Igår när Vika kom tillbaka åkte vi och åt lunch och sedan till Walmart. Det blev även en tur till AT&T eftersom jag glömde mitt kontantkort i Sverige... När Laura och Alex kom hit lite senare blev det middag på Tokyo Bistro.
Det är helt ofattbart att om mindre än sex veckor är det conference. Var har tiden tagit vägen?!?! En och en halv vecka till skolan börjar, två veckor till nästa tävling och mindre än en månad kvar av morgonträningar. Nedräkningarna är många! Nu är det bara till att ge allt de sista veckorna!

Tillbaka till USA

Då har jag lämnat Sverige igen. Det blev en betydligt kortare men stressigare resa än när jag åkte hem. Denna gång åkte jag via Island och Washington. Vid första bytet hade jag lagom med tid men vid andra bytet var det stressigt som sjutton. För det första var planet sent. För det andra var jag tvungen att hämta ut mitt bagage och min ena väska var självklart sist. Men det löste sig! Jag och en annan tjej blev flyttade till businessklassen när vi nästan var framme för att komma av planet snabbare. Sedan hade personalen redan checkat in oss för nästa flyg. Dessutom fick jag tränga mig i en massa köer. Ändå var det precis att jag hann!
När jag kom fram hämtade Patrick mig och skjutsade mig till skolan. Så himla snällt! Skönt att vara framme.

A blog free week

Ja det blev en liten bloggpaus men nu är jag tillbaka! Min vecka hemma var superbra, fick ut det mesta möjliga av lovet. På juldagen var jag med Jill och några andra på KB i Malmö, efter en dundermiddag hos hennes föräldrar. Annandagen spenderades hos mormor och morfar. Så trelvligt att träffa dem igen! Ännu mer kalasmat. Resten av veckan har jag träffat massor med vänner, jag har tränat och jag har ätit. Passade på med ett besön hos både tandläkaren och kiropraktorn också!
Nyår tillbringade jag hemma med mamma och pappa. Vi gjorde en trerätters-lyxmiddag och hade det jättemysigt. Självklart var vi ute och tittade på fyrverkerier och firade in det nya året med lite champagne. Gott nytt år!

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...