Det här var idag

Dagen började med träning. Därefter åt jag och Jill hemmagjort bröd, som vi bakade igår kväll. Supergott med oliver i! Min första lektion var inställd så jag hann ner på stan och köpa byxor innan skolan. Väl i skolan hade jag prov och genomgång inför kommande paddlingshajk med idrotten. Jepp för vi ska paddla. Klockan 09:00, den första maj. Det lär vara en pigg grupp som ger sig ut på havet...
Nu ikväll har jag börjat packa inför paddlingen och jag och Jill var på Ica och handlade mat (Jill missade paddling med sin klass så hon hänger med oss istället). Eftersom ingen av oss kommer bli betygsbedömda bryr vi oss inte om att laga mat ute i fält. Vi förbereder allt hemma haha. När vi kom tillbaka från Ica kom Anna hit och vi preppade våra Beppemössor. Min blev jättefin :D
Beppe är studenternas tradition på valborg här i Nyköping. Det gå ut på att alla som ska ta studenten köper en vit mössa, inspirerat av Beppe Wolger, som man skriver namn på. Dessa kommer man sedan gå runt med hela valborg så kompisar får skriva på dem.

YOLO#2

Det blev en störd kväll igår. Alltid jag och Jill som lyckas hitta på en massa knäppa grejer. Det började med att vi åkte till O'learys för att titta på boxning. Efter ett tag lämnade hon och hennes kille mig för att gå på bio i stället. Genast blev jag uppraggad av nån random, så jag drog hem. Jag hade bestämt med Jill att vi skulle ses på O'learys senare efter bion så efter ett tag åkte jag ner till stan igen. När jag står i kön in ringer hon och säger att vi är bjudna på fest i Stockholm i stället. Tjaa, varför inte! Så det slutade med att vi åkte till Stockholm och hängde med hennes killes kompisar. Kände dock att vi inte höll riktigt samma nivå, så efter någon timme åkte vi hem igen haha. Men det blev ändå en störd kväll!!

My pink friend!

Jag hittade min cykel igår! Där gick man i lugnan ro hem från ICA och helt plötsligt står där en rosa cykel, fastlåst i en annan cykel. Självklart var jag ju tvungen att testa om min nyckel fungerade i låset, och det gjorde den. Så det var bara till att ringa polisen. De kopplade vidare mig till Nyköping och de svarade med "stanna kvar vid cykeln, vi skickar en patrull". Sedan kom det två poliser i full utrustning och kollade på cykeln. Eftersom jag fått ut försäkring och att den dessutom kan vara vidaresåld så fick jag inte tillbaka den. poliserna tog både den och den den satt fast vid med sig... Så jag får väl ta och ringa försäkringsbolaget imorgon och se om jag kan förhandla tillbaka den hehe!

Dolmen is back!

Första passet med dolme sedan december, woop woop! :D Även första passet med en maxserie sammansatt. Så fruktansvärt skönt att känna hur armarna svider, kan ju inte ens komma ihåg senaste gången jag var så trött i armarna. Simmade 100ingar ungefär åtta sekunder långsammare än tidigare och med en puls på 20 slag mer per minut haha... Trött men nöjd tjej!

I skolan hade vi opposition på projektarbeten. Vi hade blivit tilldelade varandras rapporter och skulle nu kritisera dessa. För vår del gick det galant! Inte mycket att anmärka på och det känns skönt.


Published with Blogger-droid v2.0.4

Förlust

Kom hem från O'learys för en stund sen, jag och Jill cyklade dit för att kolla på fotbollen. Vi hade det jättetrevligt men matchen gick ju inte så värst bra. Kanske lika bra det för hela baren var full av Bayern-fans hehe.

Annars har det varit en vanlig dag. Löpning, skola, gym, det är vad som stått på dagens planering och det har gått bra. Nu är det dock dags att sova!


Published with Blogger-droid v2.0.4

NSG vs geese

Ställningen är 1-1. 
Den här gången vann vi över gässen! NSG äger ön. Som jag tror jag berättat tidigare har det varit krig mellan Gripen och Tessin. Och då menar jag verkligen KRIG. Men det har ebbat ut och numera är det bara fight om en liten ö mitt i ån. Denna ö ska man då alltså ta sig ut till och genom att hänga upp en skyllt visa att man äger den. Ikväll tog NSG på sig detta uppdrag. Jag och Jill simmade ut och fäste lakanet, men en supportande publik på kanten. 
Det låter som ett enkelt uppdrag MEN då ska man ha i åtanke att det är brutalt kallt i vattnet, det är fruktansvärt strömt och ön ockuperades av en aggressiv, fräsande, ruvande gåsmamma... Jag hatar fåglar. Vi lyckades dock ta oss runt henne och klättra upp i träden och fästa vårt fina meddelande, utan att bli attackerade. Tuff kväll haha!





I don't care, I love it!


Det har varit en superhärlig söndag. Hela förmiddagen åkte jag longboard och kastade fotboll med Jill och hennes fotbollskompis. Jag blev ju nästan duktig på det! Sedan har jag bara chillar runt hela dagen med Jill och Alice. Har helt enkelt inte gjort något vettigt alls men bra har jag haft det. Älskar sådana här dagar!

Halv åtta hos oss

Det blev en jättetrevlig tillställning. Jag, Anna och Fanny lyckades bra tycker jag. Vi började med att bjuda på alkoholfri välkomstdrink, det följdes av en trerätters middag. Till förrätt hade vi hemmagjorda knäckebröd med räk- och skagenröra på, dekorerad med citron och avokado. Huvudrätten bestod av fläskfilé i gorgonzolasås med svamp och tomater. Till det åt vi färskpasta och en dundergod sallad. Efter det bjöd vi på en krämig jordgubbspaj, med glass och färska jordgubbar. Det var en av de godaste efterrätter jag någonsin ätit! Vi är minsann ganska duktiga på att laga mat, haha!
Senare spelade vi spel och snackade och hade riktigt trevligt. Jag är nöjd!

Temat för kalaset var glitter, därav min outfit!





Schtek

Idag har det varit en bra dag. Imorse blev det träning och sedan gjorde jag bananomelett till frukost, det var inte så värst gott. Hela dagen har solen stekt och på vår vindskyddade balkong har det varit riktigt skönt. Där tillbringade jag ett par timmar jobbandes på brännan samtidigt som jag kämpade på med min svenskabok. Håller på att läsa Okänd Soldat av Väinö Linna. Jag och Matti i klassen ska hålla en hel lektion om den boken och dess författare...

I alla fall, vi gjorde den roligaste lunchen någonsin! Jag vet att jag är lättroad, men det här var faktiskt riktigt kul. Ett nytt sätt att göra pasta och falukorv :)

Ikväll har jag, Fanny och Anna bjudit till Halv åtta hos oss. Det ska bli trevligt!


Published with Blogger-droid v2.0.4

The paper is signed!





En nioårig Erika åkte på sin allra första tävling. Hon hade sagt att träna, det var kul, men aldrig i livet att hon skulle tävla. Men på något sätt lyckades en tränare övertala denna unga flicka att åka på en simtävling. Löken i Lund. Det visade sig att Erika tyckte det var jättekul och ville fortsätta tävla.
Redan då satte jag höga mål; jag skulle till USA och plugga och träna efter gymnasiet. Jaja det låter bra, tyckte folk runt omkring mig som inte riktigt tog en nioårings mål och drömmar på så stort allvar. Sedan kom den dagen då jag började gymnasiet och Jens Fridorff frågade vad jag tänkte göra efter gymnasiet. Jag behövde inte fundera länge, det var ju USA som gällde. Men det var först då det verkligen blev allvar, först då folk runt omkring mig insåg att den nioåriga Erikas dröm faktiskt hade en chans att gå i uppfyllelse. Hela det senaste året har jag gått igenom enormt många skolor, jag har mailat jättemånga coacher. Jag har skrivit SAT (två gånger!) och TOEFL. Sedan bröt jag handen och alla mina planer och drömmar riskerade att gå i kras. Chanserna att förbättra mina tider var nu obefintliga. Men jag gav inte upp. När vi var på läger besökte jag massor med skolor, men det var en skola jag fastnade för. En skola där jag sov över helt själv för att få träffa teamet. Teamet var underbart och det kändes verkligen som om jag passade där. Coacherna var också supertrevliga så i höst kommer jag flytta till North Carolina och gå på Wingate University. Jag är jättelycklig och det känns riktigt bra. Ikväll skrev jag under papperna tillsammans med Anna som också ska till USA och detta firades med ett supermysigt pyjamasparty med Jill. Vi tre gick till Ica i våra pyjamasar och köpte lite gott och sedan kollade vi på The Impossible. Ingen höjdare men mysigt hade vi!


Överlevare från Auschwitz

Började dagen med ett tungt styrketräningspass. Det följdes av fysikprov (första gången jag klarat av att plugga till ett fysikprov utan att bryta ihop!). Jag tror det gick helt okej. Efter skolan så samlades historiaklassen plus en massa andra i aulan för att lyssna på Benny Grünfelt, överlevare från förintelsen. Vi lyssnade på honom e gång för ett år sedan så jag hade redan hört allt, men det var ändå en annan grej när man kunde se platserna han pratade om framför sig. Benny överlevde Auschwitz tack vare sina konstnärliga egenskaper och hans vilja att kunna leva för att vittna. Han brinner verkligen för att sprida minnena från förintelsen. Han vill att alla ska lyssna på honom, och han vill att vi ska föra det vidare. Det som hände får inte glömmas. Jag tror att så länge inget värre händer, så kommer man minnas detta massmord.

Har landat, fysiskt i alla fall


75 år senare...
Det var otroligt märkligt att vakna, äta frukost, snacka med kompisarna och sedan åka till skolan idag precis som vanligt. Som om allt är som det alltid varit. Visst, för de flesta är allting som det alltid varit, men inte för oss 18 som var i Polen och fick vår världssyn helt förändrad. Man har blivit så fullmatad med information och intryck så det går inte att ta åt sig mer. Igår var vi i en synagoga och i Krakows judiska kvarter och det blev en fin, lugn dag. Men man hade slutat lyssna. Då var det jobbiga, tunga över och man klarade inta av att ta in mer. Eftermiddagen fick vi göra vad vi ville, så vi var några som gick förbi Schindlers fabrik och sedan ett köpcenter. Resan avslutades i 30 graders värme och sol, på ett chokladcafé.
Vi hade historia i skolan idag och vi fick prata av oss lite till. Det var skönt. Det känns bra att vi i historiaklassen har lärt känna varandra bättre och kan prata med varandra, för ingen annan förstår riktigt hur mycket vi har tagit åt oss. Jag har varit helt avtrubbad hela dagen och blir nästan irriterad varje gång någon klagar på att de är hungriga eller på att det är jobbigt väder eller liknande. Det är så världsliga saker. Men självklart måste vi få lov att ha det bra och leva som vanligt, vi är ju trots allt inte judar på 40-talet. Dock kan man ju leva lite mer eftertänksamt.

För er som sett Schindlers list:





Likvidering av ghettot, nazistpojke gömmer Dankas mamma under
trappan för att rädda henne, remember?

Förintelsen

Härligt trött och lätt solbränd efter en lång dag i fridfulla grönområden. Vad har jag gjort i dag då? Jag har varit på historiens troligtvis största massgrav. På en plats där ofattbart många människor mördats systematiskt och effektivt. En plats som gjord för världens sadister, som utan hämningar kunnat skjuta, tortera och plåga människor till den grad då offerna inte ens själva kan se sig som människor längre. Auschwitz, Birkenau.

Vi gick genom "Dödens port" och följde järnvägen som judarna och de andra fångarna fösts längs inför selektionen, antingen mot döden eller mot arbete som i de flesta fall också ledde till döden. Idag fick vi även en hel del information om zigenare. De har blivit lite bortglömda under förintelsen, men de dog i mängder de också. Vi fick följa en italiensk killes öde i lägret. Han kom dit med sin bror och båda hamnade i det så kallade sonderkommandot, arbetsjudar. Hela hans tid i lägret fick han jobba med att släpa folk ut och in ur gaskammare och krematorier. Denna kille, endast ett par år äldre än mig, ägnade sina dagar åt att släpa och klippa lik. Döda människor. Det går inte att förstå hur förstörd han var när han väl kom ut från lägret. Han hade i alla fall tur som överlevde. Det är ofattbart hur många människor som dog. Vilket oerhört tomrum det måste ha blivit. Jag tänker på folk jag kännt, som har dött. Då har enstaka personer påverkat och berört ett visst antal människor i sin närhet. I Auschwits dog över en miljon "enstaka människor" som alla lämnat ett visst antal människor bakom sig. Det går inte att greppa att så många bara har försvunnit. Borta. Om det inte var för att resterna av lägret fanns kvar skulle de knappt vara ihågkomna ens.

Det som berörde mig mest idag tror jag var hur viktigt hoppet är. Hela lägret, hela förintelsen byggde på hopp. SS-vakterna anväde sig av judarnas hopp för att lugna dem och få dem att sammarbeta. Fångarna levde på hoppet ända in i döden. Varje gnutta hopp, varje litet ljus klängde de sig fast vid. När man står med facit i hand känns det fruktansvärt sorgligt.


Published with Blogger-droid v2.0.4

Dag två

Auschwitz. Stammlager, arbetslägret i Auschwitzkomplexet. Jag blir inte lätt rörd och emotionell men idag var det tufft. Vi gick under skylten "Arbeit macht frei" och sen var vi inne. Min första tanke var att det är ju färger. Gräset var grönt, våra kläder var färgglada men jag hade på något sätt väntat mig att det skulle vara svart-vitt.

Vi var inne i flera olika baracker. Barack 4, extermination, var hemsk. Där brast det lite grann för mig. Två ton hår låg förvarade i en monter och bredvid låg prydligt flätade, avklippta flätor. Det var fruktansvärt att se. Därefter fick vi sett både resväskor, glasägon, proteser och barnkläder från offerna. Vi var dessutom inne i barack 11, fängelse och tortyrkammare, och en gaskammare. Jag kunde ta på väggarna som hållt folk instängda och man kunde se märken efter människor som försökt riva sig ut. Det var en tung dag och vi avslutade den med en fin cermoni. Den innehöll dikt- och vittnesmålsläsning, tyst minut och blomsterlämning. De flesta la sina blommor vid "dödsväggen" där mord utförts som straff, men jag la min utanför barack 4. Det var där det kändes.


Published with Blogger-droid v2.0.4

Det senaste inlägget var från igår ;)


Published with Blogger-droid v2.0.4

Krakow

Första dagen i Polen. Jag gick upp 20 över fyra i morse och åkte till Skavsta. Därifrån flög vi till Krakow. Dagen har varit väldigt intressant. Vi började med en rundvandring i det som var Krakows ghetto, och under dagen har vi fått följa två olika judars öden under krigstiden. Vi fick se delar av muren som omringat ghettot och som fortfarande fanns kvar. Vi fick se husen som judarna var inhysta i. Vi fick se alla byggnader i så dåligt skick att man undrar hur folk kan bo där. Hela förmiddagen var en intressant inblick i hur livet var här under krigstiden. Det kändes så konstigt att se hur folk bodde, lekte, levde i husen där vi visste att så mycket hade hänt.

Efter lunchen gick vi vidare mot Plaszow, koncentrationslägret. Det fanns inte mycket kvar att se, men det fanns många berättelser att höra. Bland annat fick vi se villan där Amon Goeth hade bott; kommendant och sadist som var så korrupt att SS tillsist avsatte honom.

Vi tas djupare och djupare in i förståelsen om vad som faktiskt skedde, vad människor gjorde mot andra människor, men ändå är det så svårt att greppa. Det är oerhört frustrerande att man vet vad som hände och inser hur hemskt det var, men ändå kan man inte riktigt förstå. Man kan inte riktigt sätta sig in i hur människorna kände. Men den här resan kommer bli givande känner jag.


Published with Blogger-droid v2.0.4

Sweet sixteen!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är Emmas födelsedag! Här ifrån Polen önskar jag dig en helt otroligt bra födelsedag, för det är du värd. Grattis bästa syster, have a sweet sixteen! ;) Älskar dig!





Destination Polen

Som ni vet läser jag historia B, en kurs som till 50 procent handlar om förintelsen. Nu har vi kommit till "målet" för hela kursen, vi ska åka till Polen. Idag ägnade vi tre timmar åt att se Schindlers list, och imorgon bitti går flyget. Vi ska bo i Krakow och se ghettot där, sedan ska vi spendera två dagar i Auschwitz. Jag är faktiskt rätt nervös inför resan. Den kommer nog bli väldigt påfrestande mentalt. Det känns skönt att vi är såpass många som åker och att alla är lika insatta i ämnet, det känns tryggar då. Förhoppningsvis kommer jag kunna blogga under resan, annars hörs vi på onsdag!

Oliver Twist

Blev till att fira inlämning av projektarbetet idag. Jag, Anna och Fanny åkte ner till Oliver Twist, en supermysig pub, och åt middag. Det var verkligen trevligt och det kändes välförtjänt efter allt slit med arbetet. Nu är man mätt och belåten! Tack för en toppenkväll tjejer!


Published with Blogger-droid v2.0.4

Kan det här nu ;)

Idag är första gången någonsin som jag kommer erkänna att jag haft kul på en fysiklektion. Vi har haft grupparbete och idag skulle det redovisas. Ttötta på vanliga, monotona powerpointredovisningar som vi är, valde min grupp att spela teater. Vår redovisning handlade om röntgen så vi gjorde som så att jag spelade en väldigt intelligent patient och de andra två var läkare. Genom rollspel förmedlade vi hur röntgen fungerar, forskning inom området och hälsorisker. Vi avslutade med att visa en riktig röntgenbild av min stackars hand. Det blev väldigt lyckat och vi lyckades till och med få fram lite skratt! Kungligt!


Published with Blogger-droid v2.0.4

DONE

Vårt projektarbete är inlämnat. Fy tusan vad skönt! Freedom!!!! Det ska firas med tjejerna imorgon. Det var fruktansvärt nervöst att lämna in rapporten kan jag tala om. 36 sidor plus 14 bilagor, jag är nöjd.

Annars har jag kört ett jätteköttigt träningspass där jag simmade fjäril för första gången på fyra månader.Woop woop! Skändes skevt som bara den, men det blir väl bättre hoppas jag. Sedan har jag hjälpt till att göra och ätit Helenas marängsviss. Nu ikväll har jag pluggat fysik och hängt med hockeyboysen och simmarna och haft det trevligt.


Published with Blogger-droid v2.0.4

I only wish you weren't my friend, then I could hurt youin the end

I never claimed to be a saint


Published with Blogger-droid v2.0.4

Bra dag!

Vi är klara med vårt projektarbete!!!! ÄNTLIGEN! Körde ett riktigt köttigt PA-möte igår kväll så nu är vi done! Det ska bara lämnas in också men det gör vi imorgon. Idag har varit en bra eftermiddag och kväll. Simmade ett toppfart-pass med en massa sprintar. Det blev en del ben och en del med knutna nävar för att spara hand och axlar, men lite vanligt också! :D Det känns så skönt att simma ordentligt igen. Blev lite deprimerad efter gympasset imorse när jag upptäckte att mina latsmuskler var helt borta. Tog ungefär 25 kilo mindre än jag gjorde innan...

Höjdpunkten idag är dock att jag har träningsvärk i både axlar, bröst och rygg vilket jag inte har haft på flera månader! Lycka :D


Published with Blogger-droid v2.0.4

Om blickar kunde döda...

Jag hatar räkor. Eller jag gillar ju räkor men jag tycker inte om att se dem. Tänkte skala ett par till middagen igår, och det var ju hemsk! De låg där med sina svarta döda ögon och stirrade på mig, och så skulle jag behöva slita huvudet av dem. Jag klarade av fyra stycken sedan hittade jag en som redan var huvudlös och då gick det banne mig inte längre. Hade jag varit en person som spydde lätt hade jag antagligen spytt. Det var ju inte bättre idag när jag tittade ner i soporna och såg räkhuvuden ligga där och glo anklagande. Nu ska jag ut med soporna.

Botten upp

Here's a story. För två veckor sedan gjorde jag av med min favoritvattenflaska i Skåne. Puts väck. Tillbaka i Nyköping fick jag ta en annan flaska. Denna flaska skulle jag ha med till en träning, jag tappade den och det blev hål i den, så den fungerar bara om botten är upp... Då fick jag leta fram flaska nummer tre. Den är otymplig och ful, men får duga. Dock hittade jag flaska nummer ett igen när jag var i Skåne förra helgen, och åh vad jag blev lycklig! Denna nyåterfunna flaska ska med på kryssningen, men då tar vakterna den i säkerhetskontrollen OCH SLÄNGER DEN!!!!!!! Trots att den var tom!!! När jag sen kommer hem igen är den fula och otympliga flaskan också borta, kan tänkas befinna sig i Skåne. Så nu är jag helt flasklös :(

Simmade 3000 sammansatt i morse! Nytt rekord. Det gick inte så snabbt mot slutet, min armar var rätt trötta då hehe. Men jag är ändå nöjd!

Vår på gång!




Årets första grillning! Fy sale vad gott det blev. Grillmästaren Jesper fixade köttet medan jag och Fanny gjorde hasselbackspotatis och sallad. Det var det godaste jag ätit på länge. Annars har det inte hänt så mycket idag. Vi jobbade lite med vårt projektarbete innan och annars har vi mest chillat. Nu ska jag kolla film innan det är sovdags hehe :)

Published with Blogger-droid v2.0.4

Tjuuu


Något är ju fel på mig. Trots all sömnbrist kunde jag inte sova i natt, men men sova kan man väl göra någon annan gång. Upp och träna blev det i alla fall. Lite sliten men det funkade, dock hade jag rätt ont i ryggen av allt bensimmande. Men mitt återuppbyggande går framåt, känns bättre och bättre i vattnet och jag jobbar stenhårt med slangar.

Studentkryssning 2013

Efter att ha varit vaken i 43 timmar börjar man känna sig lite sliten, med det har varit 43 av de roligaste timmarna i mitt liv. Vi kom till Siljaline och möttes av en kopiös mängd människor, det var köer överallt. Men vi trängde oss lite grann så vi kom in bland de första. Vi skickade Jill och Kango till Taxfree'n på en gång så gick jag och Fanny till hytten. Efter lite fix var det dags för "Festbuffé". Inget wow, men det funkade! Snygga som aldrig förr blev det sedan en helt underbart rolig natt. Ovanligt nog blev det inte så mycket dansande den här gången, och det kan ha berott på att dansgolvet var helt fullpackat, man fick inget space över huvud taget. I stället hängde jag i korridorer och hytter med trevliga människor, både folk jag kände sedan innan och en massa nya.
Jag hade två tider jag skulle försöka komma ihåg under hela kvällen, grejer jag ville vara med på. Jag missade båda. Karaoke och speed dating. Mellan klockan 11 och 3 flög tiden verkligen fram, och inte hanns det med något sjungande. Nästa hållpunkt var frukosten halv sex, då dansgolvet stängt. Den missade jag inte, hehe. Därefter var planen att gå och sova lite, vilket de flesta gjorde. Men min hytt hade blivit full. Där kommer man in och så är alla sängar upptagna! Men jag hittade en annan hytt att sova i dock kunde jag bara sova en halvtimme, sen vaknade jag och tröttnade på att sova. 
Nu var båten död. Jag gick upp och inte en människa var vaken... Så jag smög tillbaka till min egen hytt och stängde in mig på toan i en halvtimme och fräschade upp mig. Sedan lyckade jag hitta några andra, okända människor, som var rätt underhållande tills båten började vakna till liv igen. Andra dagen var lika kul som första. Det blev lite mer dansande då, dessutom hann jag med karaoke. Det var inte min grej. Jag och Kango sjöng "Alla vill till himmelen" och jag kunde bara första versen och Kango kunde inte mycket alls. Timbuktus låtar går i ett jäkla tempo så det gick ju inte att följa med i texten heller. Vi fick 0,5 poäng av 10 av juryn... Men vi var söta i alla fall! Resten av dagen fick jag höra lite här och där från okänt folk kommentarer som "fint du sjöng" eller "åh visst var det du som sjöng". Man ska kunna bjuda å sig själv, då blir livet lite roligare! I alla fall för alla andra.
När båten vänt i Åbo och sedan kommit tillbaka i Stockholm väntade en lååång bussresa hem, bara för att upptäcka att jag är utelåst. Fanny hade nycklen och hon var med en betydligt senare buss. Så jag fick hänga hos Roma och försöka fixa till mig så gott det gick för denna kväll kom att bestå av efterfest på O'learys i stan. Det var fortsatt kul, men nu var jag rätt trött. Slutligen är jag hemma och ska äntligen sova! 
Tack alla som gjorde studentkryssningen till vad den blev!


Åka båt :)

Packa upp och packa igen. Hela tiden nya äventyr. Denna gång drar jag på en 24-timmarskryssning med Funcruises och 1500 andra studenter. Efter en köttig träning är vi nu på bussen och på väg. TAGGA!!! Hörs förhoppningsvis imorgon ;)


Published with Blogger-droid v2.0.4

April, april?

Lite roligt är det att jag börjar känna igen folk som jobbar på tågen. Då har man åkt lite för ofta. Nu är jag i alla fall snart hemma igen, efter en brutalt lång resa (sex timmar!!). Jag hade gjort egna tortillabröd som jag fyllt med goda grejer som jag ätit längs vägen, huslig som man är haha.

Har ju varit första april idag men jag har inte varit med om nåt skämt. Läste dock något om att man skulle göra en "Friends the Movie" av tv-serien, det kännd lågt att luras om något sånt :( Blev väldigt besviken när jag kom fram till att det var ett aprilskämt...


Published with Blogger-droid v2.0.4

Grisfösare #1

Nu bär det av mot Nyköping igen efter en mysig påskhelg hemma. Hade jättetrevligt hos mormor och morfar igår och idag har jag tränat och hjälpt till inför flytten. Och jagat grisar. Grannarna behövde hjälp med att fösa in ett gäng grisar i en djurtransport, och jag hjälpte till hehe. Träningen gick bra i morse. Det är så obeskrivligt skönt att få simma igen. Sakta men säkert går det framåt :)

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...