Rastlös!

Hur tusan ska jag överleva vårt fyra-dagars-träningsupplägg?? Hade en lektion idag och ingen träning. Jag är brutalt rastlös haha! Den enda lektionen var fysik och där har vi en ny lärare. En ny-utexaminerad ung kille, vi styrde mer av lektionen än vad han gjorde... Fysik är svårt som det är, och med en lärare som har noll koll på läget så lär det bli ett helvete.
Hela eftermiddagen har jag hängt med folket här. Vi har spelat twister och chillat och ätit och dansat och allt annat man kan komma på när man är uttråkad. Men snart vänder det! Bio med simmarna ikväll! :)

Vuxenpoäng...




Jag och Fanny lever äkta samboliv. Vi hade två timmars hål i skolan och då drog vi till Gumsbacken och köpte stolsdynor och tvättsvampar som ett riktigt par. Skolan var okej idag. Vi påbörjade både historia B och vårt projektarbete. Igår bestämde vi oss för att vi ska genomföra en vinerhajk och lära oss en massa om hur man påverkas av kyla och lite sånt. Det kan nog bli spännande.

Träningen var jättejobbig idag också. Jag överdrivet inte när jag säger att jag har ont i varenda muskel... Men det ska kännas att man lever. Efter träningen skulle vi slänga allt det vi kastade ner för balkongem igår. Så jag, Fanny och Roma gick till Netto och lånade två kundvagnar som vi fraktade bort allas skräp i. Det gick fint, haha;)

Nu har vi bakat negerbollar och ska sätta oss och ta det lugnt!

Published with Blogger-droid v2.0.4

Röjer i lägenheten ;)


Imorgon kommer stora containtar att placeras här i Brandkärr så man kan slänga all skit som står och skräpar. Sånt har vi gott om... Om man har en stor trasig soffa på sin balkong orkar man inte släpa in den för att ta ner den. Istället gör man den ännu mer söndrig och kastar ner delarna för balkongen och hoppas att ingen går ut samtidigt. Det var rätt mycket som åkte ner den vägen. En gammal fåtöljs öde blev dock att leva vidare i hissen. Nu slipper man stå när man åker upp och ner :)

Idag på träningen körde vi samma landpass som förra veckan med springandet och cyklandet. Den här gången tog jag mig upp för Stockholmsbacken på 1:23, vilket var pers! På simpasset körde jag 3*200 fjäril max. Jag är lite smått trött nu.. Ikväll ska jag, Anna och Fanny ha projektarbetesmöte. Vi bara ändrar oss hela tiden, men nu måste vi ta och bestämma oss.

Published with Blogger-droid v2.0.4

290 dagar kvar till studenten!!!

Första dagen i skolan. Så fort vi blev släppta från första samlingen gick jag och kanotisterna till schema-Villy för att ändra saker, han måste vara bra trött på oss... Schemat är kalasbra! Tre sovmornar och på torsdagar har jag bara en lektion, fredagar har jag en till två lektioner. Bortsett från två gigantiska hål är jag nöjd:) Två lektioner i veckan kommer jag läsa på Tessin.

Vi fick Helena-frukost i morse och det var extrem skillnad mot förra året. Då satt man själv eller med 2-3 andra, nu idag var vi så många att båda matborden behövde användas! Det är så kul med så mycket folk :D


Published with Blogger-droid v2.0.4

Skola imorrn...

Mitt livs sista riktiga sommarlovsdag... Imorgon är det skola igen. Bortsett från plugget så ska det ändå bli lite skönt att få lite rutiner igen.
I morse körde jag säsongens första pass över 7000 meter och det gick kalasbra! Jag simmade snygg och orkade hålla magen genom hela passet. Det känns som jag blivit starkare i sommar. Eftermiddagspasset var mord (igen..). Vi körde ett brutalt landpass bestående av 100 hoppchins, 100 "up-and-down-armhävningar (mot låg plint som man skulle hoppa upp på efter varje armhävning), 3*200 hopprepshopp, 2*100 sit ups med käpp som ska passera knäna. Allt detta var på tid... Vill ni ha ont i hela kroppen är detta ett perfekt pass att köra! Följ upp det med ett kort simpass sedan bestående av 150or max och en massa sprint.
Mellan passen var jag och Fanny med Rasmus (innebandy) nere på stan och när vi kom hem gjorde Helena pannkakor åt oss. Hon är för bra! Sedan samlades för första gången allt folk här på Borgen för ett gemensamt litet möte. Vi är stört många här! Förra året var vi 10-12 pers och nu är vi 20. Kul att det kallas simgymnasium när vi är fyra simmare, haha!

Klarar inte av att sitta still!

Jag har så otroligt mycket energi, jag klarar inte av att ta det lugnt över huvud taget. Igår var det full gång hela kvällen. Träning kvart över tre, därefter drog jag direkt till Rosvalla med Fanny och Jill för att se J20-lagets hockeymatch. Det blev oavgjort...
Efter käkade vi tre middag och sedan drog vi med Roma på singstar-kväll i samlingsrummet. Jag kan lova att världen aldrig hört en bättre version av "The Winner Takes it All". Det var sång på hög nivå, haha. Festivalen här i Nyköping fortsatte hela kvällen igår så vi gick dit en stund. Det var mycket bättre igår än i fredags. Dessutom träffade jag lite klasskompisar och kanotister. När vi tröttnade gick vi hem och fortsatte sjunga, nu fick vi nästan med två av hockeykillarna också. När halsarna gav upp övergick vi till tidernas sämsta film... Sedan sket vi i det och tog en taxi till Kebab House i stället. Det var en livad natt haha.
I morse blev jag bjuden på godaste frukosten någonsin! Så nu är jag redo för en ny dag ;D

Trivs bra här!

Vi har fått så fint i vår lägenhet. Köket är så hemtrevligt med krukväxter och smålampor och sånt. Vi har ny micro och nya badrumsmattor. Vardagsrummet är proppfullt men mysigt. Man ser dock inte så mycket golv där inne för all golvyta tas upp av våra tre soffor, två fåtöljer, en säng och X antal fotpallar... Men fint är det ;)
Festivalen sög igår så vi gav upp det och gick hem i stället, möjligt att det blir bättre idag haha.

Me and my roomie!:D

Igår var jag träningsledig. Det firades med myskväll ute i Oxelösund, skräckfilm och trevligt folk. Det kommer jag sakna när skolan drar igång, att bara helt oplanerat åka iväg och kolla film en helkväll mitt i veckan... 
Idag har jag hängt på stan med först Anna och sedan Filippa. Resultatet blev nya löparbyxor och en supermysig fika. Träningen idag blev något förkortad eftersom det började åska och nu sitter jag i köket och chillar med Fanny. Fanny och jag har nu blivit SAMBOS!!! :D Ikväll drar vi nog till Träffen och Typ en Festival. Kul, kul!

Problem solved!

Tänk er den här situationen: Det ösregnar, fullkomligt vräker ner, och man ska ta sig till träningen som ligger på fem minuters gångavstånd. Som jag ser det har med två alternativ. Antingen tar man på sig massor med kläder som kommer vara genomblöta när man kommer fram, och lika blöta när man ska ta på sig dem efter passet, tillsammans med träningsväskan som inte lär torka på flera dygn. Eller så byter man om till baddräkt hemma och tar mössan och brillorna i handen och knallar iväg till träningen iförd ett par gummistövlar. Jag och Hanna körde på det senare alternativet. Även denna träning visade sig vara mord, men lika rolig ändå!


Det ska kännas att man lever ;)

"Vilse i Brandkärr cykla jag omkring, jag cykla omkring men jag hitta ingenting"
Iklädd endast sport-bh och löparbyxor... Det kändes inte riktigt bekvämt måste jag säga. Anna och jag körde världens mördarpass i morse. Två varv av komplexfemman (en serie skivstångsövningar), två varv jogging i högt tempo runt hela badet, två gånger på cykel ner och upp för Stockholmsbacken i maxfart och allt detta två gånger. Bara smärta. Distansare som man är krävs det en hel del för att jag ska få syra, och eftersom jag nästan aldrig får syra vet kroppen inte hur den ska hantera det, vilket gjorde att jag efter första back-cyklandet kände mig som en 500 kg blyklump. Men det var bara att kämpa vidare! Himla kul träning, men brutalt jobbig.
När jag kom tillbaka tyckte Helena att jag såg så sliten och trött ut att hon gjorde en dundergod frukost åt mig :)

Tjingeling!

Vi har fyra flaskor diskmedel. Vi har ingen hallspegel. Onödig information men det är sånt jag noterat idag.
Om jag skulle äta mig tjock på något, då skulle det banne mig vara smörgåsrån med bregott på. Det är på riktigt det godaste jag vet. Skulle till Ica och köpa bakad potatis, jag blev mätt på rån i stället...
Var på badet innan idag och skulle "lära" två kompisar att simma men de var redan så duktiga så det blev bubbelpoolen i stället och en massa snack. Därefter gymmade jag. Annars har det inte hänt ett dugg, och nu sitter jag här och är rastlös!

Lite missfärgad...

Mina ben är ingen vacker syn för tillfället. Är knallblå från knäna och ner till tårna, blåmärken varvat med skrapsår. Vad tusan har jag hittat på? Jag har till och med blåmärke under foten... Visserligen har jag lätt för att få blåmärken men det här är brutalt. Det ska kännas att man lever haha!
Vändningsträning i morse och vi kastade och hoppade med medicinbollar. Det var rätt annorlunda, men kul:) Nu ska jag strax iväg och försöka lära några kompisar lite simfinesser!

Herre gud vilken helg!

Nyköpings simgymnasium, NSG, har nu sorgligt nog tagit sig genom den sista kräftskivan och det blev en helg som sent kommer glömmas.

Detta har varit den stördaste helgen någonsin. Planen var att folket skulle komma på lördagen för endast kräftskiva. Verkligheten blev att typ alla kom på fredagen och festade då också. Det innebar att 10-12 pers sov i min lägenhet hela helgen eftersom det bara var jag som kommit på fredagen. Jag kom hit samtidigt som allt folk så jag hann varken packa upp eller ställa i ordning något så här var rätt tomt och allt var kaos. Men så himla kul vi hade! 
Det var så riktigt kul att träffa alla igen, alla före detta NSG-elever och alla örebroarna och allt annat folk som dök upp. Det förfestades och hölls på, sedan drog vi ut på krogen. Jag hade inte tänkt gå ut men ett vad med en fd simmare ledde till att jag hängde med ut och han följde med och tränade lördag morgon (slöare kille får man leta efter). Det var ont om sängplatser låg vi tre i min säng, liiiite för många. Eftersom jag låg ytterst och folk envisades med att komma in och tända ljuset och därmed skrämma slag på mig trillade jag ur X antal gånger.
Efter fyra timmars sömn var det dags för träning och sedan på det igen! På lördagen kom det ännu mer folk, tror vi var typ 30 pers. Det var hur roligt som helst, det åts kräftor, spelades twister, gicks limbo och dansades. Iklädd för stora shorts och kjol räddade jag festen från polisen, som tyckte jag var vettig. Mitt i natten var det dags för det traditionella nakenbadet, så vi plankade in på hjortens och badade. Då jag fortfarande inte kan sova på dagarna, blev det bara fyra timmars sömn här med. Alldeles för lite för att orka städa upp efter kaoset dagen efter... Men det var bara att bita ihop ;)
Idag var det träning igen! Ont överallt och lite smått sliten tog jag mig genom passet alldeles strålande! Jag har dessutom packat upp och fått i ordning i lägenheten :)

Sista dagen i Skåne!

Packdags! Tell everybody I'm on my way, and I'm loving every step I take! Satt nyss och kollade på mina absolut första blogginlägg, och oj vad det känns länge sedan. En liten, ordentlig 16-åring som inte hade en aning om vad hon gav sig in på, och nu sitter jag här två år senare och tänker att jag inte kunde gjort bättre val. Mitt liv ser ut precis som jag vill att det ska göra. Tänkte jag får passa på att vara lite nöjd över mig själv så här innan skolan och hårdträningen drar igång, för då kommer jag antagligen gå tillbaka till att undra över vad jag gett mig in på.
Anyway, PACKDAGS! För imorgon bär det av, sista inflyttningen i Nyköping. Det har varit en lång och härlig sommar, och jag har fortfarande en och en halv vecka kvar, men den tiden ska spenderas i Nyköping. Tror jag har packat det mesta, ikväll ska det lastas in i bilen och imorgon bitti åker vi :)

Jag och matlagning...

Jag hatar potatis. Var tvungen att koka potatis igår och den brände mig. Det gör fortfarande ont.
Fast smärta är väl inget ovanligt, har brutal träningsvärk i hela kroppen. Det är skönt att träna ordentligt igen. Den här veckan har det blivit riktigt långa simpass, så man är lite sliten men glad. Den här veckan har det blivit både simning, gym, landpass och backintervaller.
Anna åkte hem igår och i stället fick vi besök av farfar och Ethel. Det var trevligt :) Nu har jag börjat småpacka lite, för på fredag bär det av till Nyköping igen! Woop woop!

Toppenhelg med Annananas!

Ojoj ett tag sen sist. Igen. Jag skyller på att det är sommarlov.
Sista jobbdagen i fredags, skönt haha! Efter jobbet åkte jag till Lund och hämtade Anna, som har varit här sedan dess, och vi har det kalasbra. Utgång i fredags. Drog till Malmö och gick på KB, det var hur kul som helst. De spelar lite alternativ musik, så man kunde inte så mycket men det gjorde inget, vi hade kul ändå. Där var bara sköna typer, alla var jättetrevliga så det blev en toppenkväll! Vi sov över hos morbror med familj, som bor i närheten, så vi behövde inte ta oss hem till Strö...
Man var lite sliten på lördagen, men det vara bara att ta sig samman och åka iväg till ett trevligt släktkalas med supergod mat. Idag har vi tränat. Körde världens mördarpass med bland annat 3 200ingar fjäril max... I eftermiddags blev det gym, så nu mår man prima!

Kasst väder...

Idag var det inge kul att träna. Halv storm och svinkallt i vattnet. Efter halva passet stod jag på riktigt och skakade. I morgon blir det att simma inne, mycket bättre! Efter träningen körde jag kors och tvärs över Icas parkering för att försöka lära mig att parkera. Det går inte så himla bra för mig haha... Men kul är det!


Published with Blogger-droid v2.0.4

Så är det:)

Emma och jag hade en toppenhelg utan mamma och pappa. Det blev cyklande till och från stan och till och från bussar. Vi åt supergott och mycket och vi tog hand om hunden. I söndags var vi ute ovh gick i över en och en halv timme med Elvira, dock utan hund. Igår kom föräldrarna hem igen.

Den här veckan jobbar jag på fritidset ute i Östra strö. Det är mycket närmare men betydligt tråkigare...


Published with Blogger-droid v2.0.4

Gottgottigottgott!

Jag och Emma är kung på att laga mat! Vi har lyckats med både det ena och det andra. Idag till exempel gjorde vi amerikanska pannkakor till brunch och sedan supergoda hamburgare till middag. Efter den här helgen kommer vi rulla fram... Det har bakats och vi har ätit ostbricka och hur mycket gott som helst. Men mysigt har vi! Idag bestämde vi oss för att cykla till Eslöv och köpa citroner att ha i håret, så det gjorde vi. Det blev dock molnigt lagom till att vi kom ut från Ica...

Ny tränare!

Igår blev det ytterligare en dag i Abullahagen och idag var i på en lekplats. I morgon blir det badet. Kul att det händer lite saker. Det är betydligt fler barn nu så det är roligt. För det mesta åtminstone...
Efter jobbet lämnade jag in min cykel på service och sedan tränade jag och Emma. Vi har äntligen fått en ny tränare i Eslöv, sedan vår förra slutade. Jag tror det kommer bli jättebra!

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...