Glad valborg ;)

På väg tillbaka till Nyköping nu. Det blev en väldigt lång natt. Efter att tävlingen tog slut åkte vi till donken och käkade och sedan åkte vi bussen hela vägen till Malmö via Danmark. Pappa hämtade mig vid Aqvakul och därefter var tidsschemat pressat. Hem och säga hej till mamma och Emma. In till stan och ta gardasilspruta, hann träffa lite Eslövsfolk en kort stund. Hem igen käka. Till stationen, och nu är jag på väg tillbaka till Nyköping.

Ha en trevlig valborg allihopa, det tänker minsann jag ha! :)


Published with Blogger-droid v2.0.4

Sista tävlingsdagen!

Jag undrar vad i hellskotta de har hittat för DJ till den här tävlingen. Extrem variation på musiken. I fredags var det en massa fransk obegriplig musik. Igår spelades Pittbull och Aviici och nu har de övergått till Linkin park och Nickelback. Det blir bättre och bättre...

Eftermiddagspasset gick så mycket bättre än imorse. Jag persade till och med, så jag är verkligen nöjd. Nu är allt slut och jag väntar på hemfärd. Man är rätt sliten så det ska bli skönt att komma hem. Men innan vi åker måste jag hinna berätta lite mer om den svensktalande tysken som jag nämnde här om dagen. Jag, tillsammans med olika människor, har mött honom flera gånger på hotellet och varje gång är han väldigt social. Jag tänkte att han liksom kände sig ensam och uttråkad och däför tyckte det var kul att prata med oss (han har tydligen bott på samma hotell sen i januari). Me än asså, nu undrar jag... Jag satt utanför simhallen och hade precis ringt hem så hör jag ett glatt "heeeeej!". Jag tittar upp och, oh crap, han har till och med hittat till badet. Visst det är möjligt att han tyckte hela vårt gäng var intressant och ville se oss simma, men vad är oddsen att han ska hitta just mig på en gång??? Lite läskig, haha ;)


Published with Blogger-droid v2.0.4

Nada poäng...

Vaknade utan röst idag. Det är en intressant känsla när man försöker säga godmorgon och inget hörs. Fick dock fram lite kraxande efter en stund och efter frukosten pratade jag begripligt igen. Utcheckning från hotellet och gång till badet. "Gång" innebär bland annat 210 trappasteg uppför. Haha jag <3 trappor! Nu har jag simmat ytterligare ett poänglöst lopp. 200 frisim och alla till final. Ingen pallar ju ens försöka ta i i försöken! Förutom jag, men det märktes inte för det gick så katastrofalt långsamt ändå. Jaja, får en ny chans i eftermiddag.


Published with Blogger-droid v2.0.4

Guld igen :)

Det var så inte värt besväret att tjata fram gröt. Resultatet blev en söt havregrynsvälling. Dessutom var portionen gigantisk och jag kände att jag var tvungen att äta upp allt. Jaja, det var gulligt att de försökte.

Tävlingen då? Jo det blev två lopp 200 fjäril och båda med exakt samma människor. Jag förstår inte riktigt poängen med att simma både försök och final när man redan från början är färre än åtta. Men det blev i alla fall två sekunders förbättring på eftermiddagen och ett guld. Var dock lite över pers men jag är ändå nöjd :)

Som jag sagt så har vi inte varit och handlat nån mat, alltså har vi inget mellanmål. Jag gick från ungefär 12 till 18 på bara två bananer. Jag har aldrig varit så hungrig i hela mitt liv. Det var brutalt! Under dessa sex timmar simmade jag ju dessutom en massa.


Published with Blogger-droid v2.0.4

Inte så snabbt..

Matfixerad som jag är måste jag ju börja med frukosten. Den var hrm... Vitt bröd, filmjölk  och 50% kakor och allt tog slut hela tiden. Inte det bästa jag ätit kan jag ju lugnt säga. Efter långa diskussioner med icke speciellt bra engelsktalande receptionister tror jag vi lyckades få dem att förstå att vi ville ha gröt till imorgon. Får se hur det blir ;)

I förmiddags var jag och några till på badet och simmade in därefter blev det lunch. Lasange. Yeey. Eftersom jag valde att simma in i stället för att shoppa har jag ingen "extramat". Jobbigt läge. Efter lunchen drog tävlingen igång med 800 fritt. 18 sekunder över pers men det kämdes skönt att simma ;) och efter 24 timmar på resande fot så kan man väl inte begära så mycket... Efter en mycket förvirrande prisutdelning fick jag i alla fall ett guld och en badmössa. Sedan blev det nån timmes paus och sedan 50 fritt. En halv sekund över pers med usel målgång. Det var allt för idag! Godnatt :)


Published with Blogger-droid v2.0.4

Ett dygn senare...

Okej då är vi framme i Luxemburg. Det var en väldigt lång resa kan jag tala om, den räddades dock av ett gäng vänneravsnitt. Ofräscha och halväckliga gick vi in på en restaurang och fick jättegod pasta, och enorma portioner var det! Eftersom vi var väldigt försenade hanns det inte med något insim idag så det får bli imorgon i stället för sightsing.

Det är inte samma hotell i år som sist. I år bor vi på nåt märkligt ställe i ett halvskumt område. Det är ett väldigt mysigt hotell men halva (på andra sidan vägen) ser nerbrnt och inrasat ut. Jag och Johanna Fransson delar rum och här är en mjuk knarrade säng och en stenhård icke knarrande. Jag tror ärligt att golvet har mer studs än den sängen... Men, men annars verkar allt bra :)

Vi hittade en väldigt trevlig tysk här som har bott i Finland i ett år och pratar därför svenska. Finska kunde han däremot inte (logik på hög nivå). Han var väldigt social och riktigt duktig på svenska.


Published with Blogger-droid v2.0.4

Bio! :)

Buss från Malmö till Trelleborg. En trevlig tur. Vi får dock veta längs vägen att det är strejk i hamnen i Tyskland och färjan är försenad med typ fyra timmar. Jag gillar initiativtagande människor som kommer på lösningar när saker inte går som man tänkt. I det här fallet fick ledarna Trelleborgs biograf att öppna enbart för vår skull! Vi ca 30 pers fick en egen visning av Hunger Games och varsin popcorn. Helt okej skulle jag vilja påstå :) Långt om länge kom vi på båten och nu är det läggdags. Godnatt!


Published with Blogger-droid v2.0.4

Onsdagsinlägget

Fågelsång och lagom värme, vad kan vara härligare än att ge sig ut och springa en runda på morgonen då? Diggilo, diggilei himlen öppnade sig. Jaja, jag sprang åtminstone inte vilse idag...

Hemresan till skåne blev med buss via mjölby och sedan tåg till Lund. Det var jättekul att träffa familjen igen, även om jag bara hann säga hej till mamma. Emma och pappa blev väldigt glada över födelsedagspresenter och souvenirer. Det är så kul att ge bort saker! Mamma får sitt på måndag :)

Nu är det dags att ge sig av mot Luxemburg!


Published with Blogger-droid v2.0.4

Mycket att tänka på!

Min hjärna går på högvarv. Jag har så mycket att fundera över nu. I skolan idag fick vi information om projektarbeten och jag har hur många som helst bra idéer. Beslutsångest. Men det ska bli väldigt roligt i alla fall. Nu ikväll har jag och Jens haft planeringsmöte om framtiden, om vad som kommer hända efter gymnasiet. Mitt huvud är bombaderat med information och nu är det dags att försöka somna och koppla bort allt.
Förresten så gick träningen väldigt bra idag. Simmade en 200ing fjäril med fenor, 6 sekunder under pers. Tjohej!

Jag har det bra!

Så himla chill vecka! Igår var det en kort dag med en och en halv timmes sovmorgon. På kvällen hade vi gemensam pluggkväll och sånt är ju alltid trevligt, hehe. Idag har jag en lektion och det är biologiprov. Vi ska kunna så enormt mycket... Men det är rätt intressant i alla fall. Efter provet kommer vi få information om projektarbete tror jag. Det är verkligen inte långt kvar nu... Tänk liksom, projektarbete redan! Helt stört! ;)

Imorgon bär det av till Luxemburg för årets CIJ meet! Så ingen mer skola förrän på onsdag nästa vecka ;D


Published with Blogger-droid v2.0.4

Vilse i skogen vandra jag omkring... ;)

Sov till tio idag! vad har hänt?? :O
Det lilla som fanns kvar av dagen ägnade jag åt att plugga ikapp mig och träna. Jag var ute och sprang och tänkte springa två varv på den kortare rundan. Andra varvet sprang jag dock åt andra hållet (vilket jag aldrig gjort innan) och missade att svänga av. Helt plötsligt var jag ute på det långa spåret och där hamnade jag på en äng som var hur sumpig och blöt som helst. Så då vek jag av från det och vette sjutton var jag hamnade! Till sist kom jag i alla fall ut på en riktig väg så jag hittade hem. Men det blev en ordentlig runda!
Sedan måste jag berätta om mina nya matlagningsskills! Jag gjorde den godaste fläskfilégrytan någonsin igår. Den bestod av massor med svamp och grönpeppar. Jag var så himla stolt över mig själv, haha ;D
Ha det fint!

Surprise!

Jag gillar tanken på överraskningar här i livet. Tills de verkligen dyker upp.. Skulle gå och lägga mig typ halv ett i natt och måste flytta på sängen för det har ramlat ner grejer bakom. Jag drar i den men helt plötsligt rör den sig inte mer. Då lyfter jag i stället, och kvar står två ben... Jahapp, man kanske skulle gjort som pappa sa och spänt benen någon vecka efter att jag satt dit dem?! Men nu sitter de som aldrig förr i alla fall, händig som man är! :)

Upp och träna i morse. Det blev både simning och gym. Det gick helt okej och det var skönt att få köra skivstång igen, blev ju en paus med det nu när vi var iväg. Nu är jag hemma igen och har ätit en bastant lunch :D


Published with Blogger-droid v2.0.4

Some pictures from Balboa Park :)

Vår älskade vagn från Balboa Park!





Hallihallå! Har haft en hel del att ta igen skolmässigt den här veckan, därav dåligt bloggande. But now I'm back! Så vad har jag gjort sen sist? Jag har haft historieprov, gick blä, glad om jag får vg. Jag har disekerat lammhjärta+lungor+njurar+lever. Blodigt men spännande! Jag har fått klart min eländia "okänd-syra-rapport" och lämnat in och jag har sorterat typ 4-5 000 lägerbilder... Dessutom har jag tränat massor! Idag har alla varit iväg så jag har tränat själv. I morse fick jag simma ungefär 1300 meter fjärilsteknik, så nu kan jag nog snart kicka ;) Ikväll tänkte jag att eftersom det är fredag och jag är helt ensam borde jag få ett behagligt pass. Men icke! 10*400 medley... Det gick dock hur bra som helst. Sista simmade jag med fenor, 22 sekunder under pers :)
Nu ikväll har jag ätit en kunglig middag bestående av kycklinglår och potatissallad, och så har jag kollat på TV.
Nu kommer här dyka upp lite bilder från resan då och då, så håll ögonen öppna :)

Tjockisar!

Jag och Alice har gått och blivit tjocka... Vi hittade en våg i gymmet och upptäckte att vi vägde tre kg mer än vi brukar haha! Det här med träningsläger verkar inte hälsosamt. Om det nu inte är tre kg muskler så klart ;) Vi jämförde till och med med 20kilosvikterna för att se om vågen stämde, och komiskt nog verkade det som den stämde!

Jag har problem. Har ett gigantiskt prov i morgon i historia och jag kan ingenting. Har ju missat massor av lektioner och även om jag fick anteckningar av Filippa är det svårt att lära sig allt på en kväll. Försökte plugga igår också men jag somnade... Men, men, får väl göra så gott jag kan ;)


Published with Blogger-droid v2.0.4

Bajsväder...

Man blir ju lite deprimerad när det är mitten av april och det under dagen regnat och snöat typ en decimeter. Det var så himla blött och äckligt i morse. Välkommen tillbaka till Sverige. Lite tur hade jag i alla fall för jag fick skjuts till skolan idag av Fanny och hennes kille. Helt okej att för en gångs skull ine komma till skolan genomblöt.

Det var kul att träffa alla kompisar igen. Men skolan var som vanligt, hehe. Har insett hur extremt mycket jag har att ta igen, som jag missat, så det lär bli ett par intensiva veckor nu. Idag blev det dock en ganska lugn dag eftersom alla lärarna skulle på möte så vi slutade kvart i tolv. Nu ska det käkas tacos och sedan blir det träning :)


Published with Blogger-droid v2.0.4

Mer bilder!

Björn Gustavsson som syns i röd tröja genom fönstret! hahahahaha

Planking failed...




Från cheesecake factory!

Pannkaksfrukost med amerikanarna. Kenan och Jill närmast i bild.


Medan vi andra shoppade fick coachen lite pedikyr... 

Filip...




Matlagning med killarna...



Frukost!

Efter colorado på Sea World...


Bibliotek på UCSD


Inte bra när Alice sitter bakom ratten...


Filips XXXXXL-tröja

Lyckades man äta denna själv fick man den gratis ;)

BILDER!!! :D

Flygplatsmys i Istanbul



Gruppbild med våra amerikanska kompisar på stranden!



Jonathan, Oskar och moi!


Helena!






Jag klappar delfin :D

Det blev lite blött...


La Jolla Vikings




Sjuklingar på strandpromenad i världens finaste område!

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...