Far jag fick upp min kokosnöt :D

Lång skoldag idag. Josse var inte med den här gången, hon var hemma och lyckades hitta fram och tillbaka till ica helt själv. Men jag var i skolan och jag skrev klart min svenska uppsats bland annat.

Nu ikväll har jag och Josse gjort kokostoppar av färsk kokos (jag fick en nöt av tritontränarna i helgen). Vi har kommit på det effektivaste sättet att öppna den, men slänger ner den från balkongen... Sedan rev vi den och gjorde toppar. Alice, Jill och Fanny kom upp och hjälpte oss att äta dem medan vi tittade på Top Model Sverige. Mycket trevlig kväll!


Published with Blogger-droid v2.0.1

Back to school!

Tillbaka till vardagen. helt vanlig skoldag idag. Eller nästan i alla fall, vi fcik sluta lite tidigare eftersom kemin var inställd. Det är alltid fel lektioner som är inställda, jag känner att jag hade behövt den lektionen... Men, men skönt med en kort dag i alla fall. Josefine tyckte det var huuuur kul som helst att vara tillbaka i skolan, och jag tyckte också det var kul att hon var med. Jag slapp räcka upp handen på matten idag ;)

200 frisim, kolla benen haha! :D

200 fjäril, kolla kicken första 100! ;D

Ett toppen-JSM!

Då är man tillbaka i Nyköping efter ett riktigt roligt JSM. Idag simmade jag 400 frisim och det gick också riktigt bra. Jag klättrade fyra-fem placeringar och persade med två sekunder. Även här är jag nöjd med mina ben! Tävlingen har varit bra arrangerad och riktigt rolig :)
Inatt var det fullbokat på Scandic så egentligen skulle vi bott i Sollentuna, men det ligger betydligt längre bort från badet. Efter Pias envisa tjatande fixade personalen så att vi kunde få bo kvar här sista natten också. Vi fick dock byta rum. Till ett konferensrum. Haha, men det fungerade bra! Det sattes in en massa extrasängar och sen sov vi nästan lika gott där! :)
Nu är jag och Josefine i Nyköping. Vi har precis åkt längdskidor med Anna. Det var första gången någonsin jag stor på ett par skidor, men det gick helt okej. Trillade ett par gånger och det gick inte så fort men jobbigt som bara den var det :D

Skoj eftermiddag på "Väsby Centrum" med Josefine. Lite shopping och en massa provande. Sånt är alltid trevligt! Nu kollar vi på The Big Bang Theori i väntan på att finalpasset ska börja :)


Published with Blogger-droid v2.0.1

Där satt den! ;D

Det blev jag som fick simma i 4*200 laget i alla fall. Första sträckan. Egentligen skulle Emma simmat men hon ändrade sig, och ingen blev gladare än jag. Jag brukar inte simma 200 frisim så det var lite ovanligt. Men jag köttade på, och herre gud vad det gick undan! Öpnnade fyra hundradelar över mitt 100-pers och gick i mål på 2,11,94, vilket är över tre sekunders pers :D Det gick riktigt bra för hela laget och vi är numera även SM-kvalade! Nu är jag dock lite nervös inför 400, för det här 200-loppet var det jobbigaste jag gjort på länge. Men kul var det!


Published with Blogger-droid v2.0.1

Vill mer än jag klarar... typ...

Nu har jag simmat 800 också. Det var ett stabilt lopp, dock en sekund över pers... Till skillnad mot hur jag simmade för ett och ett halvt år sen har mitt upplägg ändrats lite. Jag vet inte om det är med flit eller inte, men annorlunda är det. Numera är jag rätt stark i början, vilket jag aldrig tidigare varit, och jag är väldigt nära pers både på 200 och 400. Sedan orkar jag helt enkelt inte att öka tillräckligt. Men jag får väl vara nöjd. Antar jag.
Det finns bara ett uttryck som funkar i alla sammanhang; ibland måste man bara älska livet (nu är ironin tillbaka i uttrycket). Kom upp efter avsimmet och inser att pappa åkt här ifrån med min telefon, jag tänker "oh no, måste ringa och se till så han inte glömmer ta med den ikväll". Jaadu Erika, vad ska du ringa med hade du tänkt...? Sedan går jag till omklädningsrummet och inser att dörren till den den där jag har mitt skåp är låst. Jahapp, bara att leta upp en i personalen på badet. Hittar en som ser ut som en tjej och frågar om hjälp. Jo, han skulle bara hitta en DAM först... Ajdå... Till sist kom jag åt mina kläder i alla fall. Nu taggar jag inför ett heja-på-alla-kompisar-finalpass! Ha det gött!

200 fjäril!

Då är man på plats i Väsby. Jag och Josse delar rum på Scandic, där vi bor tillsammans med tritonsimmarna. Igår var vi och simmade in och idag började tävlingarna. Jag har precis simmat 200 fjäril. Första 100 gick riktigt bra, ungefär runt pers, sedan orkade jag inte hela vägen så resultatet blev en halv sekund över pers. Men, men det är bara att kämpa vidare!
JSM-tshirt och ny träningsbaddräkt är inhandlade och allt känns fiiiint! Maten vi får här är bra och frukosten är underbar (Scandicfrukost är oslagbar: pannkakor, frukt, äggröra, bacon osv). Ikväll är det dock lasagne, så då blir det att gå ut och äta  med familjen i stället :)

Mot Väsby!

Slutade halv tolv idag, sen gick jag och pratade med idrottsläraren så nu vet jag vilka lektioner jag måste gå på. Nu är jag hemma och packar för fullt. Städar gör jag också. Jag har nåt tvång att jag kan inte åka här ifrån om här är stökigt... Jag försökte tvätta min shampodrabbade väska i duschen men det gick inte. Då frågade jag Helena hur jag skulle göra. Resultat: Helena fixade det! Vad skulle man gjort utan henne?

Om en halvtimme bär det av till Väsby och JSM, tjoho! :D


Published with Blogger-droid v2.0.1

Don't stop believing!



Jag är helt otrolig! Vi fick tillbaka våra fysikprov idag, och på något märkligt sätt fick jag MVG!!! Har inte den blekaste aning om hur det gick till, för jag missade halva den svåra delen, men jag lyckades! Det gjorde min dag. Dock vet jag inte än vad jag får för kursbetyg.
Ikväll var jag och Filippa på skolan för att berätta för niorna hur det är att vara elev på gripen. Kvällen blev dock en flopp, där var en nia... Men vi hade kul ändå! Vi spelade och sjöng i aulan och hade riktigt roligt. Jag är såååå musikalisk :D Som tack för hjälpen fick vi vars en biobiljett! 

Allt är fiiint!

Jag har varit överglad och speedad hela dagen. Det är härligt! Vi fick det bästa schemat någonsin idag, som förhoppningsvis kommer gälla hela terminen. Träningen gick finfint och nu taggar jag som bara den till JSM. Ha det bra! :D

Då har snön till sist kommit

Det verkar bli vinter i år också. Nu har det snöat hela kvällen och hela Nyköping är täckt av ett vitt lager. Jag tycker det är rätt trevligit med snö faktiskt, det lyser upp lite där ute. Om den tänker stanna kvar så får jag ta och skaffa bindningar till mina skidor, sen ska jag bara lära mig att åka också. Natti, natti!


Published with Blogger-droid v2.0.1

Det ser ljust ut :)


Även denna dagen har varit riktigt bra. Söndag är lika med välbehövlig sovmorgon, och när jag till sist gick upp drog jag och Alice till gymmet och sprang. Hela eftermiddagen var Anna här. Vi kollade på lejonkungen och en massa Johan Glans-klipp. Den snubben är härlig, alltså! Vi gjorde också upp lag inför kommande tävlingar/krig med kanotisterna :)

En riktig toppendag!

Idag har det varit en jättemysig dag. Den började, som alla andra dagar, med träning. Vi hade individuella pass som var klara rätt tidigt. Därefter drog jag, Anna och Alice ner på stan och käkade sushi. Det är så himla gott, även om jag inte kan hanera pinnanrna... ;) Hela eftermiddagen tillbringade vi i stan. Det blev massor med skratt och shopping!


Published with Blogger-droid v2.0.1

Härlig eftermiddag ;)

Fysik A nationella avklarat! Äntligen...
Vi hade en så himla kul träning idag. En massa sprintar i form av lagkapper. Vi simmade med slang och med fenor och en massa kul! Jag gjorde bland annat två 50or under 30 sekunder, vilket aldrig hänt på träning innan. Så jag är supernöjd! Efter träningen lekte vi med Jills undervattenskamera, ni kan själva se resultatet ;)
Nu ikväll har jag, Alice och Jill käkat scones och druckit te. Det har varit en rätt bra torsdag med andra ord :)

 

RIP mr Morris!

Idag har jag varit på mitt livs första fiskbegravning. Den ägde rum i skogen mitt emot oss och var en enkel cermoni med bara den närmsta familjen. Så nu har vi tagit avsked av mr Morris.

Träningen idag gick riktigt bra! Vi simmade en bruten 1500ing, den var uppdelad så här: 100, 4*50, 400 och 8*100. Allt var max. Mest nöjd är jag med fyrahundringen. Det blev nytt "träningspers" och jag simmade bara två sekunder långsammare än på jdm i helgen. Så jag är glad! :)


Published with Blogger-droid v2.0.1

Psykning...

Idag på eftermiddagsträningen tog Jens en enorm risk. Jag och Roma skulle simma tre 200ingar med rätt hård starttid och vi fick inte ha redskap. Jens säger till mig att det här kommer bli tufft och att jag kommer få ta i jättemycket. Sedan säger han att om jag inte klarar serien kommer JSM gå åt helvete! Det är psykning på hög nivå!!! Tänk om jag inte klarat det, då skulle antagligen JSM gå åt pipsvängen. Men nu gick ju serien bra.

Jag har lite tråkiga news också. Alice firre, mr Morris, har tragiskt nog gått bort. Han har hela tiden varit klen och liten, och nu orkade han inte längre. Vi ska ha begravning imorgon klockan tre i skogen mitt emot oss, alla som vill är välkomna! RIP mr Morris!


Published with Blogger-droid v2.0.1

Ville ha illegala droger, fick HIV

Förstå komiken i klassrummet när läraren frågar "vem vill ha illegala droger?" och några av eleverna säger "jag vill ha HIV!" och "jag har cancer!". Sedan säger kanske någon försiktig liten nisse "jag vill ha legala droger!". Jag själv ville ha droger och fick HIV... En helt vanlig dag i NV10b på Gripen :)

Närrå ni kan vara lugna, det var bara ämnesallternativ till redovisningar på biologin det hela handlade om ;)


Published with Blogger-droid v2.0.1

Fysik...

Fysik nationella på torsdag. "Du får vad du skriver" sa läraren till mig. Mitt första VG lär alltså bli i fysik A, för inte en chans i världen att jag ska förstå denna röra. Jag frågar mig återigen vad jag gör på natur... Efter slutprovet i kemi i våras bestämde jag mig för att aldrig hamna i samma situation igen, att aldrig må så dåligt som jag gjorde veckan innan provet. But here I am again! Fast denna gången anstränger jag mig till max för att inte stressa upp mig lika mycket som sist. Positivt för min psykiska hälsa men antagligen negativt resultatmässigt. Tummen upp för höga prestationskrav...


Published with Blogger-droid v2.0.1

Slut på tävling

Färdigtävlat för den här helgen. Det blev som ett långt utdraget fartpass. Inget lopp blev speciellt bra, men som sagt så var det inte väntat heller. Nu sitter jag på badet i Kristianstad och väntar på att Emma ska simma lagkapp, sen ska jag ha maaaaat! ;)

Det blir att sova hemma hos mamma och pappa inatt, så åker jag tillbaka till Nyköping i morgon bitti.


Published with Blogger-droid v2.0.1

JDM

Dag ett på JDM i Kristianstad avklarad. Det gick ju åtminstone inte sämre än jag trodde det skulle gå i alla fall så jag får väl vara nöjd. Med träningsvärk som bara den, fem mil simning i kroppen från veckan och med orakade ben, så gick det som man kan vänta sig. Jag avänvände benen på 200 fritt och på sista 200 i 800ingen, och benen är ju mitt stora mål så det var bra. Tydligen skulle jag simma 100 fritt i lag också, det var oväntat men gick hyfsat :)


Published with Blogger-droid v2.0.1

På väg mot jdm...


"You're out of luck and the reason that you had to care, the traffic is stuck and you're not moving anywhere... "

Här får sj en liten vers tillägnad sig. Det blev över 90 trevliga minuter spenderade i Norrköping. Tur man hade sällskap av Jill i alla fall. Men nu är jag på väg!

Published with Blogger-droid v2.0.1

As I dream about movies they won't make of me when I'm dead



Jag tar tillbaka allt jag någonsin sagt om att det är skönt med träningsvärk. Det var en lögn, träningsvärk är en mardröm. Framförallt om man har en vägra-hiss-kampanj... Fast om man ligger på rygg med halvböjda ben och inte rör sig är det i och för sig lugnt ;)

Som jag tror jag nämnt tidigare så är jag en väldigt musikalisk själ fångad i en väldigt omusikalisk kropp. Men det bryr jag mig inte om, jag sjunger konstant ändå! Helena har blivit lite "åh nej, nu börjar hon igen", fast jag tror hon gillar det innerst inne ;) Imorse var det Bon Jovis Bed of Roses som gällde, och jag fick hjälp av både Alice och Anna. Mycket vackert kan jag lova! :)

Lite lagom ont :)

Jag har så där lagom mycket träningsvärk idag, efter styrkan igår. Det känns att man har tränat, men det gör inte så ont att det är plågsamt. Sånt gillar jag. Det är en skön känsla. Efter JSM ska jag börja köra mer styrka, jag har mest kört uthållighetsprogram nu, och då ska jag banne mig bli biff! Jag har precis tränat nu och ska strax dra till skolan. Det är en ganska kort dag idag så det är skönt.


Published with Blogger-droid v2.0.1

WTF?

5000 medleytrappa. Varför inte ta och skjuta mig på en gång i stället? Inser ni att FEMTUSEN medleytrappa innebär 1500 (etta, femma, nolla, nolla) BRÖSTSIM. Av allt Jens kommit på var detta nog det värsta. För bövelen, 1500 bröstsim?!?! Döden…
Annars har det varit en bra dag. Slutade skolan en halvtimme tidigare och har ätit pasta två gånger. Dessutom fick vi äppelpaj till efterrätt. Det känns som om alla mina inlägg här kretsar runt mat. Men jag gillar mat. I alla fall för det mesta. Haha, nej men god mat = glad Erika, inte god mat = inte glad Erika, därför tycker jag det är viktigt att nämna ;D

Ni kan vara lugna ;)

Vissa verkar ha fått för sig att jag hamnat i någon form av identitetskris. Att jag är en vilsen själ som desperat jagar sitt rätta jag. Jag är dock inte riktigt med i svängarna. Jag är självsäkrare än någonsin och jag känner mig väldigt nöjd med mig själv. Men jag förstår att ni undrar. Min sjutton år långa rosa period har tagit slut (vilket i och för sig fått en rätt stor effekt på mitt liv) men jag ser inte det som ett tecken på kris utan mer som ett tecken på en något sen mognad...
Sedan har vi ju min musiksmak som folk ständigt chockas över. Faktum är att jag aldrig tidigare varit speciellt intresserad av musik, men de gånger jag lyssnat på något har det oftast varit 70-talsrock. Det har jag ingen annan än min käre fader att tacka för! Ända skillnaden är att jag plötsligt börjat lyssna mer på musik än tidigare. Så jag ser det snarast som att jag till sist kommit ur min nästan två decennier långa identitetskris ;)

Poängen med det här inlägget var att  lugna er. Jag är fortfarande samma Erika och jag är inte på väg mot den mörka sidan ;)


Published with Blogger-droid v2.0.1

En dag avklarad ;)

Första dagen i skolan och det var... Ja det var skolan. Kul att träffa kompisarna igen dock. Vi fick vårt nya schema som gället från nästa vecka och det är helt underbart, fast jag tror det bli lite ändringar i det. Det har varit dubbla pass idag. Härligt! Jag tänkte vara duktig igår så jag gick och la mig klockan nio så jag är pigg åtmonstone de första dagarna på terminen. Men jag kunde så klart inte somna förrän typ vid elva, sedan vaknade jag vid halv två igen och skulle försöka somna om... 04,55 ringde klockan. Kul! ;)


Published with Blogger-droid v2.0.1

Tack för ett toppenlov!

Det här jullovet har varit hur bra som helst. Jag hade en jättemysig vecka hemma i Skåne så jag kunde träffa familj, släkt och skånska vänner. Därefter har jag haft en lika mysig vecka här, med icke-skånska kompisar. Lovet har faktiskt varit så bra att det kunnat få fortsätta ett par veckor till. Eller varför inte månader? Nej, trots att det varit lite i kortaste laget så ska det på något knasigt sätt bli skönt att komma tillbaka till vanliga rutiner igen. Så imorgon blir det att gå upp fem och sen rullar det på!

Snart skola igen...

Sista dagen på jullovet... Det känns rätt tungt faktiskt. Jag skulle lätt kunna vänja mig vid att alltid ha lov. Gå upp på morgonen och träna, gå hem och chilla, gå och träna igen, hänga med kompisar, sova och sen börja om... Helt okej för min del. Fast så har man det ju inte riktigt. Byt ut chilla, kompisar och sova mot plugg så får man verkligheten... Men man har ju i alla fall kommit halvvägs nu, så det är väl bara att kämpa på.

Var ute och sprang en runda imorse. Eller jag var inte ute, det var för halt och kallt, men jag sprang på löpband i en halvtimme. Det var jobbigt... Det känns mycket lättare att springa ute än att springa i ett gym.


Published with Blogger-droid v2.0.1

Så här kan det gå om man inte har så mycket att göra...

Published with Blogger-droid v2.0.1

Jag lyckades! :D

Jag är så lycklig! Min middag blev jättegod! Jag är fortfarande i chock. Det blev en köttgryta med mango chutney i och ris till. Mums! Nu sitter jag i sängen med efterrätt (en stor skål popcorn) och ska kolla på film. Innan idag var jag ju nere på stan. Man blir rätt glad när man upptäcker att man har mer pengar än man trodde! Det brukar oftast vara tvärtom, haha. Så det blev en stckad tröja från HM :)


Published with Blogger-droid v2.0.1

Min cykel och jag...

Halv ett i natt: minusgrader ute, uppförsbacke hem och man är trött. Självklart väljer kedjan på cykeln att hoppa. Ibland älskar man verkligen livet... Mem cool som man är så lyckades man ju fixa kedjan, så jag slapp i alla fall gå hem. Bortsett från detta blev det en trevlig kväll, med popcorn, monopol och skratt.

Idag står mycket på schemat. Jag måste städa, åka ner till stan och jag ska ut och springa. Dessutom har jag världens plan för middagen, men det får vi väl se hur det går... Nu börjar simmarna komma tillbaka hit och det är ju trevligt :)


Published with Blogger-droid v2.0.1

Felplacerad..

Skulle mitt hår och min hud få bästämma över mitt liv skulle jag bo i ett varmt land med hög luftfuktighet långt ifrån klorvatten. Men nu får det ju inte bestämma, så här sitter jag i kalla Sverige med ödleskinn och hår som verkar trivas bättre separerat från huvudet. Man skulle kanske fylla ett badkar med hudkräm och hoppa ner i?

Annars är allt bra. Jag har tränat ett pass idag och sedan chillat. Jag har bland annat kollat på världens töntfilmer. Sophie gjorde för mycket mat, det räckte till mig också så jag slapp laga mat. Nu ska jag iväg till en kompis! Ha det bra :)


Published with Blogger-droid v2.0.1

Bra jobbat Sverige ;)

Vill man veta hur till exempel en VM-finalmatch i hockey gick (eftersom man verkligen inte orkade sitta uppe och kolla på matchen) då är facebook den säkraste källan. Ungefär 100 statusar talade om att Sverige vann, så grattis Sverige! Det är egentligen illa, man bor i en stad full av hockeyspelare men ändå har man aldrig sett en match i hela sitt liv. Får väl se om man kan ta och ändra på det. Någon gång. Nu ska jag iväg till veckans sista simpass :)


Published with Blogger-droid v2.0.1

Nya linor!

Vi har fått nya linor! Åtminstone tre stycken. De är så fina, hela och färgglada så man blir helt lycklig. Dessutom har Jens tvättat våra mattor som vi värmer upp på så nu är de inte äckliga längre :) Annars har det varit en väldigt händelselös dag. Har bara varit hemma och chillat. Sådana dagar är rätt sköna att ha ibland. Nu ska jag snart gå och lägga mig i min stora sköna säng! :D

Published with Blogger-droid v2.0.1

Det blir inte bättre...

Ytterligare ett bevis på att jag borde hålla mig så.långt ifrån kök och matlagning som det bara går... Det fastnde nog en joedgubbe i hålet på syltkorven när jag skulle klämma ut sylten, och jag tog i. Resultat: hela korven gick sönder och jag fick sylt i hela köket. Myyyysigt!

Igår efter träningen cyklade jag hem till Anna. Vi käkade och hade allmänt trevligt. Jag sov över där och sedan cyklade vi till träningen tillsammans på morgonen. Så nu har jag gjort stockholmsbacken by morning också.


Published with Blogger-droid v2.0.1

Idag har det blivit mycket gjort :)

Händelserik dag idag. Som vanligt upp och träna. Jag börjar bli rätt sliten nu, har ont i både axlar, armar, rygg och ben. Men det är ett härligt ont. Efter träningen åt jag lunch och sedan dess har jag tvättat, handlat, plockat undan lite och städat ugnen. Jag har till och med pluggat lite...

Nu ligger jag i min extremt sköna säng och funderar på vad jag ska hitta på nu. Ikväll ska jag hem till Anna och chilla :)


Published with Blogger-droid v2.0.1

Ny säng! :D

Det här har varit en intressant dag. Fick reda på att min säng skulle komma mellan klockan tre och nio. Jag hade träning mella fyra och sex, så jag ringde ikea och undrade om de kunde ge en lite mer exakt tid. Det kunde de inte, men jag skulle bli meddelad en halvtimme innan de kom hit. Så jag gick till träningen och gav Jens min telefon och sa till honom att skicka upp mig när de ringde. Jag hann 8,5 av 10 800ingar. Jag kom hem samtidigt som lastbilen kom hit och så fick jag min säng.

Innan träningen hade jag snackat med Jhonel om att gå och bowla på kvällen med honom och två till, fast jag visste ju inte hur det skulle bli med sängen. Men den kom hit samtidigt som de skulle börja bowla, så jag drog dit lite senare bara. Jag hann spela en liten stund och jag var grymt duktig, hehe. Sedan slogs vi mot en maskin och jag slåss bättre än Viktor visade det sig ;D

När vi var klara på Rosvalla släpade jag hit alla tre så fick de hjälpa mig att montera sängen :D Tydligen måste bäddmadrassen ligga och svälla i 72 timmar så jag får ha min gamla så länge.


Published with Blogger-droid v2.0.1

Krabbsmakämnen...?

Då har man varit och tränat. Gick lite sådär, men det var ett roligt pass. Nu är jag hemma och käkar lunch. Idag blev det havregrynsgröt och mackor med skagenröra. Den här skagenröran innehåller äkta majonäs, räkor och krabbextrakt. Krabbextrakt?!?! Men hallå... Man mår bättre av att inte läsa innehållsförteckningar.


Published with Blogger-droid v2.0.1

Nu fläkt :D

Vi har fått en ny spisfläkt! Den är jättefin och den fungerar :D Hur avancerad som helst om man jämför med vår gamla. Nu är det bara att vänta på att spisen ger upp så vi får en ny sådan också.

Träningen gick helt okej. Jag simmade ensam och jag simmade en riktigt jobbig benserie nu igen. Det känns helt seriöst som att mina ben ska gå av. Efter träningen åt jag en köttgryta som jag hittade i frysen. Den smakade mycket bätte än jag kom ihåg, så jag blev faktiskt lite imponerad över mig själv ;) Nu ska jag iväg till Filippa och kolla på Johan Glans.


Published with Blogger-droid v2.0.1

Slut på toapapper...




"Hej, ursäkta, kan du hjälpa mig? Jag når inte toapappret..." Det vare en mening jag inte räknat med att få använda. Gubben på Ica såg lite fundersam ut innan han kom på vad jag menade. Av någon anledning låg just det toapappret jag ville ha på den översta hyllan längst in, och jag  var helt enkelt för kort för att nå det. Det var tydligen han också, för han gick och hämtade en stege... Jaja, nu kan vi gå på toa igen i alla fall.
Jag fruktar att Jens har hittat en ny favoritserie, 75or varav 50 sammansatt och 25 ben på alldeles för kort starttid. Vi skulle göra 16 stycken men Jens tyckte det var så kul så vi fick simma fyra till. Jobbigt som bara den var det.

Jahapp då var det 2012!

Det blev ett underbart slut på 2011 och en fantastisk början på 2012. Festen var rolig och det blev så härlig gemenskap när alla stod och räknade ner inför tolvslaget. Vi stod ute i massor med minusgrader och kollade på fyrverkerier och önskade varandra gott nytt år. De flesta av oss som var där är 94or, och helt plötsligt slog det oss att vi blir ju faktiskt 18 i år. Det här kommer bli ett grymt bra år.

Sedan blev det söndag morgon och dags för träning. Att träna klockan elva på nyårsdagen (till Britney Spears!) är brutalt. Det tog emot kan jag säga, men nu är 6800 meter simmade, efter en natt med ungefär tre timmars sömn :)


Published with Blogger-droid v2.0.1

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...