Sunkig dag...

Var och röntgade handen och som tur var är alla ben fortfarande hela. Det var en rejäl stukning dock. Jag kan inte röra handen alls, så det blev ingen träning för min del i eftermiddags. Så jäkla onödigt, blir så arg på mig själv! Jill var verkligen jättegullig och skjutsade mig till sjukhuset och höll mig sällskap. Sedan åkte vi Nyköping runt för att hitta en skena till mig.

Inte nog med att jag har en oduglig högerarm jag  har dessutom världens skoskavs-blåsa som täcker hela lilltån. Jag kan alltså inte gå normalt heller. Invalid.

Men som plåster på såren har jag världens gulligaste sambo. Hon har enligt tyska traditioner alltid firat st Nikolaus vilket innebär lite speciellt firande den sjätte december. Så i morse hittade jag i mina skor en present, en clementin och en påse torkad frukt. Jättemysigt! Sedan vet hon om min inställning till läkemedel och antog att jag inte har något smärtstillande. Därför ringer hon och talar om att hon lägger in panodil på mitt rum. Tur att någon tar hand om mig!


Published with Blogger-droid v2.0.4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...