Klantarsle!

Jag är är så stört klumpig! Var ute och sprang i morse och det visade sig vara rätt halt. I en sväng välte jag och landade på min hand. Ont. Så i stället för att gå hem och få några välbehövliga timmars sömn sitter jag i skolan och väntar på skolläkaren... Yeeey vilken underbar dag.
Gårdagen däremot var BÄST! Förfestade med Alice och Jills klass och det var hur härliga människor som helst. Jag hade jättekul verkligen. Jag börjar bli duktig på att festa nykter, jag lyckas ha väldigt roligt i alla fall. Sedan blev det då utgång och studentfest på Mike´s. Alla hade verkligen gått in för temat. Det var färger, jeansjackor, träningskläder och fluffigt hår överallt. Bilder kommer senare! Det var en bra kväll och jag träffade massor med trevligt folk :)
Efter två och en halv timmes sömn var det träning. Styrka och simning gick bra och löpningen gick lite mindre bra... Min bästa vän är för tillfället en flaska blåbärssoppa, något måste man ju ha för att hålla sig vaken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...