Årets julbord med NSG!



NSGs sista julbord. Åh jag blir ledsen! Kommer sakna detta enormt mycket. Trevligt blev det i alla fall. Vi var på Blommenhof i år också och det var hur gott som helst. Det fanns verkligen allt! Jag åt till exempel renkött och strutspastej. Sedan fanns där minst fyra sorters lax. Där var omeletter, skinkor, och alla vanliga julrätter också. Sen hade vi ju efterrättsbordet. Jag skulle kunna skriva en roman om det! Men det orkar jag inte, så jag nöjer mig med att säga att det var hur gott som helst. Självklart åt jag ris á la malta, sedan åt jag kladdkaka, negerbollar, ostkaka, lingonpanacotta och mycket mer. Åt en struva för mamma också. Eftersom man ville smaka allt, tog man av allt men åt inte upp av något.
När vi rullade ut från restaurangen var det dags för julklappsbyte. Av Jens fick vi jättebra funktionsvantar och mössa. Av Roma fick jag en söt tomteskål. Själv gav jag Alice en massa pepparkaksgrejer. Det finns ingen på denna jord som kan äta pepparkakor som hon! Det blev en riktigt mysig julmiddag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...