Potter, pizza, popcorn och pepparkakor!


Jag har själv gjort i ordning adventsljusstaken :)

Harry Potter-maraton med tjejerna från klassen igår! Så himla mysigt! Vi började på Coop där vi handlade 8 liter läsk, 3 påsar chips och pepparkaksdeg. Pepparkaksbakandet gick finfint utan kavel och formar. När man inte har allt man behöver får man vara lite kreativ, så vi kavlade ut degen med ett glas och skar ut figurer. Det blev mums i alla fall. Vi började titta på första filmen ungefär halv 5, sedan beställde vi pizza på pizzaonline.se. Coolt att man kan beställa pizza på nätet! Det blev i alla fall en av de godaste pizzor jag ätit (det kan i och för sig berott på att jag var vansinnigt hungrig...). Halv 8 i morse var vi klara med alla filmerna, fast vi såg om sjätte filmen, för alla hade somnat under den.
Det snöade galet mycket hela natten, mysigt värre! Alla ljusstakar är uppe nu. Vi har levande ljus tända överallt och vi har bytt ut köksgardinerna. Det är så fint! Bilder på lägenheten i juletid kommer senare.
Glad första advent! :D

333(3) only half evil!


Husmor är underbar! (läs texten)
 Igår hade vi friskis och svettis i skolan. Det var skojigt. På kvällen simmade jag 3333 meter (!), och jag slog nytt "träningspers" på både 100 och 200 frisim. Sedan kom kanotisterna och skulle lära sig simma. De var riktigt duktiga :)
Det har snöat hur mycket som helst. Jag älskar snö! Och nu har juldekorationen i stan tänds, och julgranarna på torget och i skolan är uppe :)
Idag hade jag kemiprov och det var svårt :(

Snö

Idag har det snöat hela dagen. Nu är det åtminstone riktig snö, och inte bara slask. Jag gillar snö, det är mysigt, men inte riktigt okej att cykla i. Jag hade prov i engelska idag, jag tror (hoppas) att det gick bra. Denna vecka är det häslovecka så idag serverades det frukt i skolan, sedan fick vi lyssna på en föreläsning om stresshantering. Den var faktiskt rätt intressant :)
Nu i kväll var jag och tog vaccin omgång nummer två, mot hepatit A+B, lite ont gjorde det allt ;P När jag kom tillbaka såg jag så klart på House :D Äntligen är det gamla teamet samlat igen!

MUUUU!

"Simma nu era lata kossor!" hördes från tränar-bänken. Vadå lata kossor?!?! Jag tycker inte det är rätt benämning på en som precis simmat den snabbast 400ingen på träning någonsin, som precis persat på 200 fr, varit 3 tiondelar över pers på 100 fr (dessa tre sträckor var i och för sig arm) och som precis blivit lurad att simma en omöjlig skovel-övning xD Man kan väl säga att jag är tämligen nöjd med min träning idag.
På idrotten i skolan idag hade vi boxercise. Så himla kul, men jobbigt! Man skulle boxa och sparka och allt möjligt. Sedan avslutades det med magträning. Har alltid hävdat att kampsport är något för mig ;)
Det bästa är ändå (förutom att min cykel rullar på) att jag kan hosta! Och nysa! Halleluja!

Harry Potter! :D

Bästa cykLen! :)
Nu har det snöat lite smått igen, fast denna gången är det mysigt pulver-snö och inte slask. Nu är 9 av 10 pass avklarade och jag har bara 6 400 meter kvar! :D
Ikväll har vi varit och sett Harry Potter! Så himla bra! Jag vet inte hur jag ska klara att vänta ända till sommaren innan jag får se slutet. Är verkligen glad att jag är uppvuxen på 2000-talet, så jag kunnat följa Harry och hans vänner och fiender i takt med att böckerna kommit ut ;P Böckerna är otroligt bra och filmerna är faktiskt riktigt bra de med. Dessutom innebär bio popcorn, så det har verkligen varit en toppen-kväll.
Lite mindre skoj är att min rosa följeslagare, vän och kämpe har fått punktering :( Inte roligt! Så det blir till att byta slang (eller nåt...) imorgon.

Nästan för mycket arm-sim ;)

Nu är vi inne på animal week nummer två. Det går inte riktigt lika bra som förra gången, men skoj är det :) Igår simmade jag ungeför 6 500 meter arm, så nu har jag fått typ skavsår av dolmen... Lite tufft att gå från förra veckans 30 000 till denna veckas 70 000.
I skolan idag skrev jag nästan klart min novell, är inte speciellt nöjd, men det blev det bästa jag kunde komma på. Vi är nästan klara med vårt musikprojekt också. Jag säger bara hakuna matata ;D
Nu är det bara 11 dagar kvar till första advent, gott folk, och då ska ljusstakarna upp! Erika älskar jul :D

Sum-sim region

Nu är sum-sim region i Helsingborg avklard. Gick vidare på 200 fjäril och 800 frisim.

Dopingkontroll :)

Nu har snön kommit till Nyköping. Det snöade hela dagen igår och den ligger fortfarande kvar. Hemma i Skåne hade jag jublat, och det gjorde jag i och för sig här också först, men när jag väl började cykla blev det mindre kul. Cykeln hoppar lite som den själv vill mellan slaskdrivorna. Men trots att jag knappt kunde hålla cykeln upprätt, trots att jag fick snö i ögonen och trots att det var kallt, kunde jag inte låta bli att småle lite när jag cyklade genom stan. För jag älskar den här tiden på året! Snö är mysigt och nu har juldekorationer kommit upp längs storgatan.
Idag var det dopingkontrollanter på träningen. Jag har aldrig gjort dopingtest innan! Lite spännande var det allt, det är ju inte var dag man måste kissa i en burk inför publik ;) Allting var jättenoga. Allt skulle vara rent och alla förpackningar obrutna så att ingen ska ha kunnant fiffla med burkar och flaskor. Nu är det bara att hoppas det inte visar nåt ;P

New body-grejerna har förresten kommit nu! Tack så mycket alla som handlat! Jag kom på en stark andraplats, i tävlingen om vem som sålde mest. Bara Alice, med sina oslagbara 67 paket, slog mig. Jag tar hem allt imorgon, så nu är det på väg. Ska bli spännande att åka tåg med alla dessa underkläder, förpackade i en resväska med ett trasigt hjul :)

Novembersim

Nu är Novembersim-dag-1 avklarad. Jätterroligt att för en gångs skull simma lite kortare sträckor. Annars blir det ju inte så mycket under 400 meter (ja, förutom 200 fjäril då), men idag simmade jag både 50 och 100 frisim plus 100 ryggsim och 100 fjäril i lagkapp. Jag är tämligen nöjd med dagen. Det blev både en del pers och pris, och det gillas ju ;)
Igår var jag och shoppade med mamma och Emma. Var mest ute efter skor, men jag hittade så klart inga jag gillade. Där emot blev det några tröjor.

Spricka i revbenet

Detta har än så länge varit en händelserik vecka. I måndags var jag hos en kiropraktor, och uj vad det inte var roligt! Han knakade loss både ryggrad och nacke. Jag som inte ens klarar av att höra när någon sitter och knakar med sina fingrar, fick höra på när min egen nacke knäckte till. Väldigt obehagligt, kan jag tala om.
På kvällen cyklade jag på gymmet i 45 minuter (ganska långtråkigt, tur att Vänner visades just då), och sedan simmade jag i en timme. Tisdag morgon simmade jag mitt första hela pass på en vecka! Så otroligt skönt! :D Efter det åkte jag till Lund för att träffa en sjukgymnast, som till sist kom fram till att jag antagligen har en spricka i det tredje revbenet. Detta var glädjande nyheter, eftersom det är helt ofarligt att träna med det, det gör bara rätt så ont! Så det är bara att kämpa på ;)

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...